Pages

24 Dec 2010

Juleaftensdag

Ventetiden er slut - det er Juleaftensdag. Sneen daler stille ned og børnene gør sig klar til deres første tur på langrendski under kyndig vejledning af deres norske kusine.
Vi voksne har nydt en sen morgenmad med brun-ost på knækbrød. Det smager fantastisk når man er i Norge - ikke hjemme. Det har jeg prøvet. Brunost smager bare kun godt når det serveres i hjemlandet.


Et par ting skal ordnes sådan en juleaftensdag. "Tre nødder til Askepot" skal vi se i TV, i kirke skal vi og stille or roligt arbejder vi os igennem opgaverne på dagens to-do liste. Som I kan se er der stadig nogle julegaver der skal pakkes ind. Det nåede jeg ligesom ikke før vi kørte.



Julemaden er traditionel norsk. Pinnekjøtt (røget, saltet, tørret, dampkogt lamme ribben) med kålrabi stappe (kålerabimos) og ris alamande til dessert. Lammekødet sættes over og kålerabierne er skåret og bobler lige så stille i gryden.


Juletræet står klar og venter på at blive danset om, besunget og begavet.
Guld-Pasta-Engle med sesam hår

Det er Jul!!!!

No comments:

Post a Comment