28 Feb 2011

Min første Topstykke er færdig

Den første Topstykke fra min hånd er færdig.

Skøn varm, blød og let er den. Både facon og farve er lige så god som forventet, og det har været en ideel rejsefælle på mine flyture. Ikke noget kompliceret mønster men bare en masse retløkker, der støt og roligt lænkes sammen og til sidst bliver det til denne skønne trøje.
Strikket i det fineste og bløde uld/cashmere bliver trøjen lun og da der kun er brugt godt 200g mærker jeg næsten ikke at trøjen er på.Cool Facts:
Topstykket fra Geilsk - str. M
Garn: To tråde af den blødeste Uld/cashmere fra Garnudsalg, navnet på farven kan jeg desværre ikke huske - det kan være jordbær.
Forbrug: 220 g
Pinde: nr 3 - KnitPro i træ - indtil de knækkede - færdiggjort med helt almindelige metalpinde (æv).
Lessons learned: En absolut favorit. Efter det sjove med udtagningerne (som jeg holdt styr på med et lille hjælpeskema) til udskæring og ærmer er det Bare-derudaf-strik, som passer godt til spændingsromaner og film i fjernsynet. På den næste trøje laver jeg lidt mere puf i ærmerne, og forlænger den med 4-5 cm.


Det er ikke sidste gang Topstykket kommer på mine pinde.

7 comments:

 1. Super flot strik! Husk at få dine knækkede pinde byttet!
  Tina:-)

  ReplyDelete
 2. Hvor er den fed - den tror jeg da liiige jeg skal høre svigermor om hun ikke også kan finde ud af :-)

  Kh. Mette

  ReplyDelete
 3. Den er bare fin ;)
  Det er en super god model.

  Yt

  ReplyDelete
 4. Tak for jeres kommentarer. Jeg er meget glad for resultatet og glæder mig til at vise den frem på arbejde hernede i Basel i morgen.
  Jeg skal huske det med at få byttet pindene - tak for påmindelsen.

  ReplyDelete
 5. Kære Jane.

  Tillykke med Moderen.

  Og med dit Topstykke. Den er godtnok fin. Den må jeg vist få strikke mig... Sammen med mine 200 andre projekter - og en vendevest, jeg liiige så på færgen, som jeg også tygger på.

  Hvor jeg misunder dig, at du er så god til at få tingene gjort færdig!

  God arbejdsdag i det sydlige!

  :-)

  ReplyDelete
 6. Det er altid godt med idéer - de er så dejlige at gå og tygge på. Det med at få gjort tingene færdige er én af fordelene ved at kun at arbejde på ét projekt ad gangen. Det har ikke tidligere været min spidskompetence; men nu er jeg meget glad for min nye "vane".

  ReplyDelete
 7. Hvor er det fedt at se den på en "levende model" -s- Jeg har den på pindende til en veninde, men har kun set den på en gine -s- Får jo helt lyst til en selv også -gg- Super smuk :o)

  ReplyDelete