10 Aug 2011

En gymna-nørds bekendelser

Efter en 12 km cykeltur i silende regn (hvide bukser egner sig ikke til den slags - skal jeg hilse at sige) og med lukkede øjne for alt det der påkalder sig oprydningsopmærksomhed, har jeg tiltusket mig en pause. For at nyde solen som har fundet vej gennem skyerne, med en kop kaffe, en mad af mit fantastisk brød og med forventningen om at bladre i dette katalog. Måske lidt nørdet, for hvad får man ud af et katalog med gymnastiktøj.

Kataloget er fra CHOPAR. Kig på hjemmesiden www.chopar.dk hvis du er blevet nysgerrig
For en gammel gymnast som mig vækker det gode minder om en fantastisk tid og forventning til den nye sæson der starter om nogle uger. Så kan jeg igen være med på "X-29" - et gymnahold for os voksne cirkusheste, der selvom vi er blevet 29 x antal gange, bare ikke kan undvære duften af savsmuld. Instruktør har jeg været i mange år, men sidste år var jeg helt væk fra manegen pga af arbejdsaktiviteter; men i år passer logistikken, og jeg glæder mig usigeligt til at få gang i kroppen igen og ikke mindst at gense de andre gamle cirkusheste.

Gymnatøjet forandrer sig. Der var engang, hvor det hotteste var mørkeblå, postkasserød eller lilla dragter i nervøs velour med høj hals og lynlås i nakken - uhh behageligt var det nu ikke. Kan du huske det?


I dag er det noget mere avanceret med tøj af "gammeldags" dragter (dog i noget bedre materiale) tilsat alverdens former for kjole/tunikaer.

Som beroligende kommentar, plejer vi på X-29 dog at "nøjes" med sorte bukser og toppe, der respekterer cirkushestenes alder ;-)


Måske du på billedet kan ane noget farverigt. Det er det nye strikketøj - en lille str. 2 sag i toptunede retrofarver. Mere information senere. Nu må du nøjes med en lille sneakpeak.

Nu kan jeg ikke længere overhøre oprydningskaldene - jeg må igang.
Nyd din aften.

3 comments:

 1. De der velourdragter kan jeg godt huske, men også dem med flæser på og så de der mærkelig gymnastiksko, som vel nærmest var sokker med gummisåler. Meeen det ligger langt tilbage. Nu nydes Rittersporten, som du måske ved istedet :-)

  ReplyDelete
 2. Ja, jeg havde også de der flade sokker og flæsedragten, da jeg startede på puslingehold for MANGE år siden. Og ja det var helt nostalgisk da min datter for nogle år siden også havde flæser på rumpen - tænk dragterne findes endnu.

  ReplyDelete
 3. Uhhhh, det kunne jeg også godt sidde og falde lidt i svime over, så snart jeg så billederne kom jeg straks til at tænke på den helt fantastiske opvisning min familie og jeg var inde og se i foråret med Verdensholdet. Et hold der godt kan "bære" dragter som disse, tør jeg vidst godt sige... dette i total selverkendelse over, at det ville JEG ikke kunne... mere ;o) hehe

  Rigtig god aften.

  ReplyDelete