2 Jan 2012

Kodeord for 2012

Jeg laver ikke nytårsfortsæt, ikke mere. I stedet laver jeg fokuspunkter. 
Kodeordene for 2012 er ENKELHED og RO. 


Det handler om at samle energien omkring det nære og de kære. At rydde ud og rydde op. Fokusere på gøre færdig og begrænse bevidstløs påfyldning af idéer og muligheder, men at gennemføre det, jeg allerede har idéer til. 

Skabe enkelhed og ro både i det ydre og det indre rum. Skabe plads til fordybelse og koncentration. Skabe plads til at trække vejret og bare være. 
Nyde det enkle, det naturlige og det nære. Det er mine ønsker for 2012. 


Hvad er dine kodeord for 2012?

Tusind tak til jer, der følger med i mine påfund og finurligheder. Tak for hver en lille hilsen. De glæder mig mere end I tror. 

4 comments:

 1. Fine kodeord og helt i tråd med hva jeg ville hatt. Godt nytt år til deg og lykke til! :)

  ReplyDelete
 2. Det er jo ren mindfullness.... lige et kodeord for mig også :o)
  Lad os slå et slag for det nærværende, roen og enkelthederne, så kan de fleste af os vidst også bedre være med.

  De kærligste hilsner
  Jill

  ReplyDelete
 3. Gode kodeord der giver mining. At prøve at være til stede i nuet - ikke altid nemt med vores hverdag, men faktisk har man pligt til i det mindste at forsøge. Det er også et af mine kodeord for fremtiden. Ro og overblik er andre. Godt nytår til dig og dine

  ReplyDelete
 4. Vibeke. Tak, og godt nytår til dig også.

  Jill. Ja, det er en slags mindfulness. At finde ind til det enkle og til roen. Du er velkommen til at være med til at et slag.

  Anne: Hyggeligt at få en hilsen fra dig. Du har ret, det er ikke nemt; men i virkeligheden skal der ikke ret meget til, for at skabe små åndehuller i en ellers travl hverdag. Nogle gange er det kun at mærke fødderne, der går mod underlaget, dufte naturen eller den varme kaffe i koppen, eller bare registrere vejrtrækningen på vej hjem fra job.
  Gode kodeord - som jeg også sagtens kunne kalde mine. Godt Nytår til dig.

  ReplyDelete