17 Jun 2012

Dagen derpå

Søndag er dagen derpå.
I går genlød huset og terassen af glade stemmer og duftede af grillpølser, pilsnere og salatbar. Vi sagde farvel og på gensyn til venner og familie. 90 voksne og børn havde valgt at gengælde på  hilsnen.

Der var folk overalt! Børnene holdt picnic på garagetaget og ellers blev hver en trappesten og siddeegnet plads udnyttet til rumpeunderstøtning. Top hyggeligt med så mange mennesker og kun en anelse udfordret, da aftenens grå skyer ikke længere kunne holde tæt og åbnede sluserne - lige da fodboldglade drenge og piger havde taget turen til boldbanen. De kom hjem som druknede mus. Der var trængsel i bryggerset med håndklæder og lånetrøjer.

Et lille kig på gavebordet. Bøger om Australien, uundværlige danske lækkerier, Dannebrog og dansk julepynt - og ikke mindst kort med søde ord.


Én af gaverne er jeg specielt glad for. Den oser af Danmark og så er den hjemmelavet fra en kær venindes hånd.

Ungerne har allerede kastet deres kærlighed på denne lille grønne fyr, som skal holde øje med æggekogningen i køkkenet Down Under.En fantastisk uformel aften med snak og latter mellem gode venner. Vemodigt at skulle sige farvel, men nu er det gjort med manér, og vi har et dejligt minde at tage med os videre.

I dag er tempoet lavt - som i meget lavt. Resterne af karamelpapir og drinksglas er fjernet, krummer er støvsuget og vi flader ud i sofaen. I dag holder vi fast i normalitetet. I morgen går det løs - sidste uge i huset - på næste mandag bliver det pakket ned.

Søndagsnydning til alle!

6 comments:

 1. Det må have været en både fantastisk dag og en svær dag.
  Dejligt at så mange havde takket ja til at komme forbi.
  Kan godt forstå i trænger til en slapper.

  Yt

  ReplyDelete
 2. Kære Jane m. fl.

  Det var VIRKELIG en hyggelig aften. Også en super måde for os alle at sige farvel og på gensyn. Jeg undgik behændigt at tude for meget, lige bortset fra den ene gang, hvor din søde svigerinde og jeg i kor fik røde øjne og hurtigt måtte skifte emne. :-)

  Dejligt at jeg fik snydt mig til en kop kaffe mere på torsdag.

  Knus fra Anette

  ReplyDelete
 3. I øvrigt. Helt vidunderlige oksepølser. Hvor havde i fundet dem? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Selv tak for sidst. Oksefætrene og resten af pølserne er fra Metro.

   Delete
 4. Skønt for jer at få sagt farvel med manér :o)
  og gode minder at tage med videre.
  hilsen Mona

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, nemlig - en aften vi vil tænke tilbage på med et smil.

   Delete