3 Jun 2012

Danmark-Australien

Anders's fodbold kammerater med forældre er til afslutning i haven med.

Drengene indtager selvfølgelig græsplænen med en fodbold ved fødderne. Vi forældre får en hyggesludder og en kold øl inden alle 35 sætter tænderne i salaterne og grillbøfferne.

Klimaks på fodboldfesten er henlagt til landskamp i Parken. Hvad er en mere passende måde at sige farvel til fodboldvennerne på end en kamp mellem Danmark og Australien!!

Ja, rigtigt gættet. Familien Balles fremtidige residens bliver Sydney, Australien. En stor beslutning med mange følge forandringer, men vi glæder os - for dælen et eventyr.

Så er sløret løftet og jeg vil koncentrere mig om at heppe Danmark til sejr samtidig med at jeg skæver til de australske for at finde ud af hvad de er for nogle.

I kommer selvfølgelig til at høre meget mere.

9 comments:

 1. Hold da fest en beslutning at tage. Et eventyr venter, jeg er faktisk lidt misundelig. På den gode måde altså :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Hej Lydert. Ja det er noget af en beslutning. Selvom vi har været i den i et stykke tid, er det nok ikke gået op for os hvor stor den er - eller også tager vi det bare som det eventyr det også er. Du kan følge med i bazaarens indlæg så kan du jo se om det misundelige stækkes eller pirres.

   Delete
 2. Australien ??!!?
  Vil det så sige du ikke kommer til blogtræf næste år ? ;oD
  Nå, spøg tilside. Det var da noget af en spændende beslutning. Rigtig spændende endda. Og I kan da næsten ikke komme længere væk. Hvad mon I skal lave der ?
  Som Lydert siger : et eventyr, må det vist være.
  Og det bliver rigtig spændende at følge den nye dimension Bazaren får fremover.
  Held og lykke med flytningen.
  hilsen Mona

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, Mona - simpelthen Australie!! Det er da for vildt.
   Altså, hvis blogtræffet tilfældigvis falder sammen med et Danmarksbesøg, kunne jeg meget vel være mellem deltagerne.
   Det er så afgjort et eventyr - og ja I kommer jo til at høre meget mere - det kan ikke undgås.

   Delete
 3. Wauw det lyder spændende, er det eventyr, eller arbejde der er årsagen til den store beslutning ?
  Under alle omstændigheder vil jeg ønske dig og din familie megen lykke til med jeres nye liv - og håber meget vi får lov at høre mere til det store eventyr.
  Kipper med Dannebrog og ønsker god rejse.
  Knus Jo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kære Jo. Det er vel egentlig en kombination - eventyr udløst af mandens nye arbejde. Vi skal i hvert fald have både en hverdag og en fest til at fungere derude - og selvfølgelig kan I følge med på sidelinjen. Det kan ikke undgås at der indsniger sig nogle rejsebeskrivelser, forundringer over det fremmede og hvad der ellers falder for - og så lidt strik osv. Det bliver spændende at se hvor udbredt det er derude.
   Tak for flagkip - hvilket minder mig om at vi skal have pakket nogle dannebrogsflag i containeren.

   Delete
 4. Spændende - jeg er lige begyndt at følge med her hos dig. Og netop hjemvendt fra Australien for lidt over en uge siden ;-) Jeg boede der så kun i 4 mdr., men alligevel. Boede i Newcastle, og folk var bare rigtigt søde. Synes det virker som om australierne er mere afslappede end danskerne - sådan på en god måde ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Velkommen til og dejligt at høre om dine positive oplevelser. Det passer med hvad vi ellers har hørt, at Australierne er åbne afslappede og ligetil, så på den måde er vi meget fortrøstningsfulde og regner med at vi falder til hurtigt.

   Delete