16 Oct 2012

Days are different

Dage er heldigvis forskellige.
I de seneste uger har min krop været i kamp med en sejlivet virus. Ikke èn af de voldsomme, men en lille sniger, der giver lidt ondt i halsen, hovedpine og tapper energien. Jeg troede ellers lige at jeg havde vundet kampen men nej, som sagt, der er sejlivet og sendte mig igår i seng igen efter at ungerne var sendt i skole. De ekstra timer på langs hjalp, og resten af gårsdagen blev tålelig.

I dag mærker jeg stadig virusrester i kroppen og er ikke fuldt i omdrejninger endnu; men energiniveauet klart stigende, og jeg er forundret over hvor anderledes denne dag har udviklet sig sammenlignet med gårsdagens "karkludsdag".


Træning i morges, et tiltrængt bad og så ellers klar med friskbrygget kaffe, koldt vand, strikketøj og "Forbrydelsen" på computeren. Jeg er med på fjerde afsnit, og kan se det herude på kanten af Verden dagen efter, at I har nydt Sarah Lunds selskab søndag aften - det er da intet mindre end FANTASTISK.På strikkefronten er jeg hoppet med på Billowing bølgen og er faktisk snart ved at være færdig. Jeg strikker i en dejlig let sommergarn i bomuld/hør/silke fra Garnudsalg. Dejligt bliver det, og meget passende til en varm sommerdag som idag, hvor temperaturen sniger sig op over 30 grader.For at det ikke skal være løgn rækker energien også til omdannelse af to meget modne bananer til "Banana Bread". Det står nu og køler af og venter på at ungerne kommer fra skole. Derudover står en brøddej i sin skål på bordet og puster sig op.

Jo, der er sandhed en anden dag i dag end dagen i går.

Days are different and thank God for that. 
During the last weeks I have been fighting a virus, soar throat, light fever and immense tiredness. Thought I had frighted my way out of it, but yesterday I had again to capitulate and hit the bed again after sending off the kids to school. A few extra hours of sleep helped and dragged me through the day.

Today I still have remains of the virus "attack", but with a bit more energy today, this day is totally different compared to yesterday. 

Work out in the morning, shower and then I was ready to enjoy "The Killing III" with freshly made coffee, cold water and my current knitting at hand. 

The Killing III is currently on Danish Television every Sunday night, and I can watch it the day after here on the other side of the earth - isn't it amazing!!!
The knitting I am working on is Billowing. The yarn is a soft summery cotton/linen/silk mixture, just perfect for a nice warm "summer day" of 30 degrees - as today. 

The amazement of todays activity levels continues as I have just transformed the two ripe bananas, that have been shouting at me for the last days into a nice banana bread  waiting for the kids to get home. Lastly a dough for lovely loafs are raising at its own pace in the bowl standing waiting for me at the kitchen table. 

Truly a dramatic difference between yesterday and today. 

2 comments:

 1. Håber du snart må slippe af med virussen - er det mon at flytte til en anden verdensdel, som når små børn starter i ny institution, at kroppen lige skal vænne sig til nye baktusser og derfor tager mod div. virusser!
  30 gr.- det lyder som en drøm, nu hvor vi i Danmark er langt inde i efteråret :-)
  rigtig god bedring.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det kunne det da meget vel være. Har ikke tænkt på den mulighed. Måske er det også fordi her enten er meget varmt som i 30 grader eller koldt som i 15. Tak for din hilsen, Randi

   Delete