8 Dec 2012

The day after


Sikken fest vi har haft nu i nat, Åh ja, åh ja, Åh.
Den flotteste fest. Skønne rober, smukke frisurer, glimmer og glitter og gane- og øje skøn lækker lækker mad. Gode vine og en MASSE dansen på dansegulvet.

Måske jeg alligevel skulle have ofret lidt blitzlys - Oskar statuetter er der selvfølgelig til en Hollywood Glamour fest.

Jeg faldt ikke igennem i mit dress. Fik endda et par komplimenter med på vejen. Fik lige tunet op på accessorie fronten med en glitrende kæde og den skønneste glimtende ring (30,-kr). Der er da ikke et øje tørt. 


Efter en skøn morgenmad her til morgen og mandens udråb "hjælp, hvad er det for en stor edderkop du har på hånden?" da hans øjne faldt på ringen, der var påtaget igen for beundring, gik vi igang med forberedelserne til besøg.
Huset er ryddet op og gjort rent. Køleskabet fyldt til randen med mangoer, meloner, ferskner, blommer, lammekød, kyllinger, øl, vin og vand. De næste dage står den nemlig på gensynsglædemiddage. Min Bror og hans dejlige familie henter vi i lufthavnen i morgen tidlig.Det er denne dag Astrid har længtes efter lige siden vi selv lettede fra Cph midt i Juli. Hun kan næsten ikke sove, for hun glæder sig bare så meget til at skulle gense kusinerne (især). Vi skal fejre Jul sammen, og vi skal på ture sammen. Vi skal lege turister i byen og vi skal bestige bjerge. Vi skal strande på stranden og spise så mange mangoer at vi væmmes. Vi skal hygge - hygge af den helt rigtige slags.

Nu vil jeg nyde dagens sidste nydelse over det ryddelige og rengjorte hus. Sikke en god fornemmelse det er - jeg er helt rolig og samtidig fuld af energi, og så vil jeg trisse i seng, for i morgen TIDLIGT kører vi i lufthavnen med dannebrogsflag i hånden.

Behøver jeg at sige at vi glæder os?A wonderful Christmas Party. Adorable dresses, glittering accessories, beautiful hari styles and make up, delicious food and wines, and lastly a night grooving at the dance floor. 

My dress ended up being absolutely OK. On the way from the office to the Grace Hotel in Sydney I up tuned the accessories with a sparkling neckless and a massive glittering daisy like ring (my husband said "Uh - what a large spider :-)). The glamorous look under pined by the off-white organza from my wedding around the shoulders. 

Just a few pictures, no use of flash, not to ruin the atmosphere. 

Today I have recovered and prepared for my brother and lovely family coming tomorrow. They will stay over for Christmas. Astrid can barely sleep of excitement. This is what she's been waiting for since we left Denmark back in July. 
The house is tidy and clean, the fridge is filled with fruit and vegetables and we have beer, wine and sodas ready for   delicious meals and lovely drinks. I can't say how much I enjoy being here, when everything is at its place and here is clean and tidy. It energizes me - a lot! How do you feel after a house round tidying?

10 comments:

 1. Skøn, skøn kjole...

  Nyd tiden sammen med familien. Det bliver dejligt at se hinanden igen.

  ReplyDelete
 2. Du ser forrygende ud :-)
  Hvor bliver det dejligt at få familien på besøg

  ReplyDelete
 3. Jamen, du er da også så smuk!

  ReplyDelete
 4. wauw glimmer og glamour :)
  rigtig god ferie med dannebrog og familie
  knus fra det iskolde nord :)

  ReplyDelete
 5. Hvor ble du fin! Virkelig prikken over i-en med accessoriet.
  Jeg kan tenke meg at forventningene til besøket er store - det blir helt sikkert herlig å være sammen igjen. Hils masse!
  Klem
  Lone

  ReplyDelete
 6. Du ligner jo en million !
  Forrygende outfit.
  hilsen Mona

  ps. julenummeret af kreativ strik forærede jeg til en veninde - men at dømme efter de mange kommentarer den fik med på vejen i sin tid, skulle det ikke undre mig, om der var en af de andre der vil af med deres :o)
  tidshorisont ca ultimo oktober, primo november.

  ReplyDelete
 7. Superflot outfit, absolut Hollywood værdigt!!! Nyd julen og jeg kan helt sætte mig ind i glæden ved jeres besøg. Jeg har været så heldig, 2 gange i år at få besøg fra Danmark. Og i morgen sætter vi os i bilen og kører mod lufthavnen til dansk jul med masser af sne. Vi efterlader meloner, mango,blommer osv her i Californien og glæder os til dansk julemad. Men mon ikke vi også glæder os til meloner osv her sidst i december ;-)))

  ReplyDelete
 8. Rigtig god tur. Lidt af en forandring - fra sommersol til snebarrikader. Nyd den danske Jul. Det er nu bedst.

  ReplyDelete
 9. Jeg har lige fundet din blog...sikke et eventyr du og din familie er midt i. Jeg er hoppet på som fast læser og glæder mig til at følge dig. Skulle du være interesseret i en smule sne og tåge er du velkommen til at kikke forbi tanteh ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Velkommen til, Hanne. Dejligt at du har lyst til at følge med i vores eventyr. Jeg må hellere se at få skrevet et nyt indlæg, så der er noget at følge med i.

   Delete