8 Jan 2013

A HOT Day

They are talking about the hottest day in 100 years today in Sydney. At 7am the temperature is 25 degrees already.
The wet suits can rest will the swimming gear has a very busy day. the best place to be today will be in the pool - or at the air conditioned office - well I'll better put on my hat and get on with it.

De taler om, at idag bliver det den varmeste dag i Sydney i over 100 år. De har sikkert ret for her kl tidlig morgen er temperaturen allerede 25 grader.

Våddragterne kan holde fri, mens svømmefødder og briller kan se frem til en travl dag. Det bedste sted at opholde sig i dag er helt sikkert nedsænket i det kølende vand i poplen - eller på at air conditioneret kontor - ikke at det trækker - men på med solhatten og igang .
Hav en dejlig dag om den er Varm, våd, grå, kold eller en passende blanding.

13 comments:

 1. Åhh lækkert. Skal vi bytte ? Her er der gråt, fugtigt og kedeligt og en temp på ca 4 gr. Sidst på ugen loves der sne og frost. ØV... Så nyd jeres dejlige sommer vejr :-)

  Kh Mette

  ReplyDelete
 2. Dejlige billeder fra et solsted. Her er alt tåge/diset og gråt i gråt.
  så det lyser lidt op.

  Kh. Lis

  ReplyDelete
 3. Hørte godt om jeres varme og skovbrænde i nyhederne. De bekymringer har vi da ikke ;)
  Dejlig billeder

  ReplyDelete
 4. En virkelig varm fornøyelse! Håper at luftfuktigheten er ok, har hørt at en kombinasjon der både temperatur og luftfuktighet er høye, er uutholdelig. Håper også at skogbrannene som nå herjer, er så langt fra dere at dere ikke plages med røykpartikler i luften i tillegg til varmen.
  Men en kollega av meg reiser akkurat nå til Brisbane - gjett om jeg er misunnelig! Ønsker dere en god dag i varmen!
  Klem
  Lone

  ReplyDelete
 5. uh - det lyder slemt med den varme.
  håber I kan holde den ud, og måske endda har air-con ?
  hilsen Mona

  ReplyDelete
 6. Mette. Vi nyder det, men godt det kun var en enkelt dag over 40 grader. Her var meget varmt.
  Lydert: Det er en fornøjelse at nyde morgenkaffen på terrassen næsten hver dag.
  Lis: jeg sender lidt lys og varme op til jer i nord.
  Hanne: Nej de bekymringer har I ikke. vi har også oplevet et nyt begreb som vi skal tage stilling til. Bushfire plan: pakke dn kasse med vigtige papirer og ting der ikke skal blive dventuelle flammers bytte og aftaler om hvad man gør, hvis det brænder i baghaven. heldigvis kom drt ikke dertil.
  Lone: Det var en rekord varm dag. 42,3 i Sydney og omkring 45 grader 2 timers kørsel syd på. Bushfires var primært sydpå. Det var ret fascinerende at opleve. Det var lige som at stå i en bageovn. Air vognen i huset kørte hele dagen og natten med. Da jeg gik i seng omkring kl 22 var det stAdig 35 grader varmt - underligt. Takket være aircondition har vi sovet godt.

  ReplyDelete
 7. Mona: vi har klaret det og det har været en interessant oplevelse. Vores aircondition kørte på fuld drøn hele dagen og natten med.

  ReplyDelete
 8. The heat has been dreadful - our turn up in Brisbane today for the temps to rise. Definitely pool weather...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Judiith. Thanks for stopping by at my blog. I'm very excited as this is my first Aussie comment. The heat was also an interesting experience . Since we moved her in July, I have looked forward to having a really HOT day. I got what I asked for, even the winds were warm.

   Delete
 9. Jeg Jane

  Jeg følger din blog med stor glæde og interesse. Vi rejser til Australien på onsdag, skal rejse rundt i fem uger, og vi glæder os bare så meget, selv om det ser meget varmt ud. Et enkelt spørgsmå, hvis du måske kan hjælpe mig, har du nogle erfaringer med strikke tøj ombord på Quantas fly?? det er jo mange timer, og lidt strik kunne være en god afveksling.
  mvh Marianne

  ReplyDelete
 10. Hej Marianne. Hvor lyder det bare skønt. Her er dejligt. I Sydney har vi vinden fra havet så typisk er her fine danske sommerferie temperaturer, altså en god dansk sommer. Det er sjældent det er så varmt som i tirsdags og som det ser ud til at blive lørdag. På sådanne dage skal man holde sig inden døre hvor der er aircon.
  Med hensyn til strikkepinde havde bag mine med på flyet herud, uden problemer. Mine pinde er af træ og jeg har aldrig haft problemer, hverken her eller på fly i Europa.
  Jeg ønsker dig en fantastisk tur. Send besked hvis du kommer forbi Sydney, måske vi kan drikke en kop kaffe.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Jane - det lyder rigtig dejligt med dansk sommervejr, i stedet for det grå og triste. Jeg har også træpinde med løse virer, så jeg tager strikketøjet med, så må vi se hvordan det går, og om jeg får tid til at strikke, med alt det vi forhåbentlig skal opleve. Lyder dejlig med en kop kaffe, nu må vi se, hvordan det hele går. Tusind tak for hjælpen.

   Delete