27 Jan 2013

A week of summer holidays

We've just had a fabulous week at Jervis Bay. Lots of summer sunshine, swimming, snorkeling  and body surfing for the kids while I've enjoyed their laughter and the nice summer temperature sitting at a sandy towel working on Anders' woolen Sailor jumper.
There's no reason only to do woolen knits during winter. It is as enjoyable in summer.

Hyams Beach. The whitest of all beaches / Den hvideste af alle sandstrande.


Ahh. 
We visited Kangaroo Valley, and further to the awesome lookouts at Fitzroy Falls, and  Mount Cambewarra as amazing nature experiences.

Fitzroy Falls


Look out from Fitzroy Falls.

We also walked the 10km bushwalk to visit Kitty's Beach in Booderee National Park. A beautiful place that deserves a blog post of its own. Stay tuned.

Kangaroo Valley. As walking through an American Western city 7 Som at gå igennem en western by.

It's been a holiday in slow motion. My brain stopped for a week. It's recharged and regained strength from the break. We've just relaxed and enjoyed our time.

Home again a planned BBQ is canceled due to heavy rain. You'll not hear me complain - an extra holiday day - to unpack, to knit a bit more and watch another final in Australian Open. Not bad! And the best is - there's another holiday tomorrow.


Vi har lige haft den mest fantastiske uge ved Jervis Bay ca. 3 timers kørsel syd for Sydney. Masser af sommersol, svømning, snorkling og body surfing. Ungerne har været i vandet det meste af dagen. Jeg har lyttet til deres glade råb og latter siddende på til tiltagende sandet håndklæde med mørkeblå uld mellem fingrene. Sikkert et ganske ømt syn. Bikini, solbriller og kasket i yndig kombination med ukd garn og en sømand, der stille roligt tager form pind efter pind. Hvorfor skal ulden forbeholdes vintertide. Den er mindst lige så dejlig oplevelse at strikke med i sommertemperaturer. 

Vi var på tur til Kangaroo Valley. Ikke fordi der er mange kænguruer, men en lille by i sand western stil i den smukke dal. Videre til Fitzroy Falls. Imponerende fald af vand 80 meter ned. Vand kunne der godt være mere af, men hvad kan man forlange efter en varmerekord periode. 

En anden udflugt gik til Booderee Nationalpark. Fortjenesten på en 10km bushwalk er en naturbadetur på den lille smukke Kittys Beach. Turen fortjener sit eget indlæg. Det kommer - snart, så bliv bare hængende her på kanalen. 

Det har været en ferie i slow motion. Ikke for meget på programmet, sommer, og vand. Hjernen har holdt fri, altså sådan helt fri. Oftest kommer hjem med planer om nye projekter, nye vaner og et nyt mere ryddet og tjekket hjem; men ikke denne gang. Hjernen har stået fuldstændigt stille og det har været dejligt. 

Hjemme igen er en planlagt BBQ aflyst. Tid til at pakke ud, sove middagssøvn, og strikke et par pinde til endnu en finale i Australian Open. Jeg brokker mig ikke, men nyder en ekstra feriedag - og det bedste af det hele er, at der er en ekstra fridag i morgen, mandag. 

God håndboldkamp. Jeg forstår der er en stor kamp på programmet i aften.   

9 comments:

 1. Åh, hvor ser det dejligt ud. Jeg kunne godt bruge lidt varme efterhånden. Jeg er ved at være træt af at gå rundt i en fryser :-)

  ReplyDelete
 2. Lækre billeder. Jeg nyder også at strikke med uld om sommeren, synes at bomuld i fugtige hænder hænger fast på pinden :)

  ReplyDelete
 3. Mums hvor ser det lækkert ud,her i DK er der snevejr og pi... koldt
  Jeg har forsøgt at sende dig en mail,men din mail adresse virker vist ikke ?,men jeg ville gerne høre om din ærmemontering er i en bog eller lign,eller om du "bare" strikker en maske med fra hver side efterhånden ??? ;))

  ReplyDelete
 4. Det lyder som en fantastisk dejlig uge. Skønt når sådan noget kan lade sig gøre :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ualmindelig fantastisk uge. Skønt med sommer, sol og tid.

   Delete
 5. Anne: jeg kan godt forstå I trænger til at komme ud af fryseren derhjemme.
  Citonmoster: du har fuldstændig ret. Bomuld i fugtige sommerhænder bliver en knitrende og klistret oplevelse - nej så er ulden meget bedre.
  Gitte: min email adresse er nu god nok. Den har det dog med at blive fyldt, så hvis du har haft problemer, hvilket jeg beklager meget, må jeg hellere få ryddet op. Ærmerne er beskrevet i opskriften på Lady Marple, men teknikken er der nok ikke patent på, så jeg kan godt fortælle hvad man gør. Samler masker op i ærmegabet. Strikker til skuldersømmen +et passende antal masker, en 4 - 7 stykker, vender, slå om pind, strik til samme antal på modsat side af skulderen, vend, slå dr om, strik tilbage,og strik omslaget sammen med næste maske i ærmegabet, vend slå om, tilbage osv. Det kunne jeg ko også skrive et lille indlæg om. God syrikkelyst.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak for opklarende svar,indlæg kunne være super fint,jeg prøver nu med din forklaring,ellers er det jo bare at pille op igen-smiler.Godt din mail virker-tænkte det kunne være noget med dk tilsidst :))

   Delete
 6. Hej Jane
  Dejlige billeder og dejligt med ferie ....
  Vi harlige været afsted til varmere himmelstrøg - med uld i tasken :)
  Uld er altid dejligt
  Knus of nyd :)

  ReplyDelete
 7. Sikke flotte billeder, ser ud og lyder til den perfekte ferie :) det glæder mig da at jeg ikke er den eneste som har garnet med på stranden....selvom de unge mennesker finder der yderst pinligt ;)

  ReplyDelete