13 Sept 2010

Sikke en weekend

Sidder lige og puster ud efter et par hektiske dage.

Lørdag blev den årlige Høstfest afholdt på Kajerødskolen. Hver klasse sin bod, med det formål at tjene penge til skolen.Både Astrid og Anders' klasse havde i år et Fiskedam oplæg. 350 pakker med aflagt legetøj og Mc Donald gimics fra 2.A.s familier, blev fisket for 5,- pr. pakke. Fantastisk at se hvordan "gammelt" legetøj skaber ny begejstring, når det pakkes ind og skifter ejermand, og en god indtjening til skolen.

4.A. havde et andet dam-oplæg. Fisk 3 ænder som hver har en farve i bunden. Hver farve gav forskellige pointtal, og hvis det sammenlagt var over 6 kunne "fiskeren" vælge en gave. Hvis under 6 var der 2 karameller i trøstepræmie.


Der var gang i begge boder hele dagen.

I dag har jeg så haft min debut som "Lopper" - altså én med en loppemarkedsstand. Sjovt at opleve så mange forskellige mennesker der kom på besøg i "butikken" og dejligt at få lidt penge med hjem på ting, som vi ellers ville kassere.


Det er ikke sidste gang jeg "Lopper", dog er det ikke noget man kan tjene sin løn ved. Mange ting blev solgt til 10-20 kr.

Fortsat god Søndag.

No comments:

Post a Comment