13 Mar 2011

Verden rundt på to timer

Her i huset er det manden der er den store kok. Han elsker at lave mad, og særligt mad med udenlandsk inspiration. Længe har han ønsket sig at tilføre den efterhånden noget kedelige krydderisamling en indsprøjtning med nye spicy sager. Idag har Far og Datter cruiset rundt på Vesterbro og smæsket sig i et sandt mekka af krydderdufte, limeblade, rispapir, soya og basmatiris. Og de har hygget sig har de. Datteren strålede da hun begejstret pakker poserne ud og viser mig alle skattene.

Krydderier og bukkehornsfrø (hvad manden så skal bruge dem til?) i "bamboo steamer", som jeg er lidt spændt på hvordan man holder ren ;o)


Her er så en hel Verden i karry!

Og til sidst - hvad tror I dette er??

Jeg kommer tilbage med svaret på hvad det er og hvordan det smager, når det er prøvet.
Fortsat god lørdag

1 comment:

  1. Det er skønt med en mand, som godt kan lide at lave mad. Herhjemme er det også manden som nyder at stå i kødgryderne:0)

    ReplyDelete