4 Oct 2011

Af og på pindene

Weekendens plan om at gøre haven vinterklar blev droppet. Sommervejret var simpelthen for godt og indbød, i stedet for hårdt fysisk havearbejde, til hyggestunder på terrassen. Sol på kind, god kaffe der kildrer næse og smagsløg og  "Kaffe" der løber igennem fingrene og af pindene (Bogen fik også anden prioritet, jvf tidligere indlæg).

Ungerne havde gang i fjerbolde og ketchere på græsset afløst af pauser med saftevand i litervis og kæmpe skumfiduser til den hule kind. en absolut mindeværdig sommerweekend i Oktober.
Kaffe nr 2 i det blødeste casmere/uld i dyb næsten sort-grå farve med kaffebønner i grønne og gråbrune nuancer er nu færdig. Farver der passer rigtig godt til modtageren. Det er nemlig årets første hjemmelavede julegave. Den ligger nu klar til at blive pakket i silkepapir og i årets juleindpakning, hvis design endnu ikke er bestemt. 

Fede Facts:
Opskrift: Kaffe fra Anette Danielsens bog "Strik en stund"
Garn: casmere/uld i mørk skiffergrå fra Garnudsalg. Jeg har brugt ca. 100 g
Pinde: 2½ og 3 - KnitPro træ pinde
Godt og skidt: Kun godt. Det er anden gang Kaffe, der er strøget af pindene. Måtte også denne gang over bærestykket to gange, fordi første forsøg ikke havde den rigtige farve rækkefølge. Hurtigt, dejligt strikketøj.


Nyt på pindene er også det blødeste bløde. Denne gang er det petroleum og pistacie i skøn forening, i et kendt strikkeprojekt med stribeeffekt afsluttet med blonde takkekant.

Måske du kan gætte hvad julegave nummer 2 kommer til at bestå af?

4 comments:

 1. Smuk, smuk kaffe. Jeg gætter på at du har et kendt sjal på dine pinde :)

  ReplyDelete
 2. Tak for kaffe ordene - og ja, du har så ganske ret med et kendt sjal.

  ReplyDelete
 3. Jeg får altså lyst til at strikke den Kaffe, den varmer lige hvor den skal, og så tror jeg, at den vil være god fjernsynsstrik (efter mønsterdelen) Flotte farver du har valgt. Mon det er Camomillesjalet, du har gang i?

  ReplyDelete
 4. Charlotte - du er også skarp - endnu en camomille er i gang. Mønsteret er sjovt og hurtigt strikket, derefter kan der ses en del gode TV-serier. Du vil ikke blive skuffet, hvis du går igang.

  ReplyDelete