20 Nov 2011

Og det blev i år

.. at juletræstæppet blev færdigt.


Jeg er begejstret - både for resultatet og for processen.

Der er noget lækkert ved at pakke en Tilda kit kasse ud og alting bare ligger velstrøget og klar til at blive brugt. Det er som om projektet bliver meget mere fokuseret, lettere at gennemføre og hurtigere at afslutte. Der er ikke så mange forstyrrende elementer af "måske dette også kan bruges" eller "æv, nu mangler jeg lige ...".


Måske det er en idé for mig at føre videre. At planlægge og finde alle dele frem, inden jeg går igang - måske eller også skal jeg bare lade de små forstyrrelser være en del af processen - dem kommer der også nye spændende idéer ud af.


Nå men juletræstæppet ligger nu klar til at blive beundret, begavet, begået og besunget om godt en månedstid.

God lørdag aften til dig derude.

9 comments:

 1. Jeg tænkte ellers igår at det når hun da ik ;0)
  Men hold da op det gik hurtigt, der har du da været effektiv ;0)
  Jeg syede det hele på i hånden og det tog LANG tid, nok efter det at jeg har fået en fobi med ting der skal syes i hånden ;0)
  Super flot

  ReplyDelete
 2. Hvor er det smukt..jeg ælsker Tildas snemænd!

  ReplyDelete
 3. Det er et super flot tæppe du har syet ;)
  Dejligt når tingene bare glider som det skal.

  Yt

  ReplyDelete
 4. Julie: Tænk, muligheden for at sy i hånden har slet ikke faldet mig ind. Det må have været et kæmpearbejde og jeg kan godt forstå din fobi.

  Lene: Ja, de snemænd er bare skønne. Tænker at i nedfotograferet udagave kunne de være søde på julekort - hvad siger du?

  Tak Yt, Ja det gik som smurt. Ville dog ønske at symaskinen kunne advare når undertråden er ved at slippe op. Det er så træls at have syet en lang søm, som ikke er til noget.

  ReplyDelete
 5. Hej Jane

  Hvor er det bare flot!! Det bliver da en fryd at danse om juletræet :-)

  Kh. Mette

  ReplyDelete
 6. For et flott teppe til juletreet! Jeg har tenkt på det samme i mange år, men har måttet krype til korset og har kjøpt ett i rød filt på Åhlens.

  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! :)

  ReplyDelete
 7. Mette: Tusind tak. Jeg glæder mig også til at nyde synet (og svælge i stolthed) når vi skal gå rundt om træet juleaften.

  Vibeke: Hyggeligt at du kigger indenfor. Jeg var også selv ved at overgive mig til en købeversion. Har set et flot, enkelt og sort tæppe hos H&M interiør.
  God søndag.

  ReplyDelete
 8. Tilda laver nogle skønne ting - og juletræstæppet er blevet superflot. Du har været super effektiv. God fornøjelse med at nyde det i julen - og den kommende jul og den næste og...

  ReplyDelete
 9. Tak Karina. Ja, for en gangs skyld gik det bare derudaf. Der er noget fantastisk i at alt er lagt tilrette for en. Og ja det bliver en mangeårig fornøjelse. Det er jeg sikker på.

  ReplyDelete