31 Mar 2012

Datter date

Vi satte hinanden stævne Astrid og jeg. Gågaden kl 14. Ingen kendte til vores mission. Det var vores egen lille hemmelighed. Astrid har glædet sig hele ugen og jeg med.

At missionen lykkedes kan du se på billedet. Ikke et eneste smertens kvæk kom der fra den lille mund under selve seancen. Først da vi cyklede hjem, beklagede den lille modige prinsesse sig over at vinden gjorde ondt mod øreflippen.

Påskeferien blev med mussionen for alvor skudt igange og jeg nyder det i fulde drag. Bibliotekets udstilling af krea bøger kom med hjem i cykelkurven. Stakken indeholde både kære gensyn og nye bekendtskabet. Åh hvor er det dejligt at have ferie. Så er der igen plads til krea aktiviteter.

Sammen med ferien rammer også en lammende træthed. Jeg lytter til kroppens signaler. Ikke noget strikketøj i sofaen i aften. Jeg bekæmper træthedssumpen og er krøbet til køjs. Håber jeg vågner i morgen tidlig fuld af krudt og virketrang. Jeg glæder mig.

Håber din fredag har været lige så god som min, og at påsken må forme sig ligesom du har tænkt den.


4 comments:

 1. Ihhh så fin en hemmelighed ;)

  Husker selv da jeg var 5 år og var med min mor inde og få lavet huller i ørene hos guldsmeden :) Overvejer selv hvornår datteren min kommer og plager ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyggeligt med en kommentar. Tak for det. Astrid forsøgte første gang da hun var 7 år, men modet svigtede, hvilket egentligt var neget godt. Det passer rigtig godt med huller i ørene nu, hvor hun selv "kan passe dem" og glæde sig over fine ørestikker. Det var en superhyggelig eftermiddag. Du kan godt glæde dig.
   Rigtig god påske.

   Delete
 2. Sikken en dejlig boghøst. Jeg hæftede mig lige specielt ved den nederste bog af Åsa Larsson. Er den helt ny?
  Du ønskes rigtig god ferie.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så måtte jeg da lige have bogen "Søde stempeltryk" frem, Kirsten. Den er skrevet af Annika Larsson og udgivet på Aschehoug i
   2005. Så helt ny er den ikke. Hyggelige billeder og ideer til kort og fest pynt, men ikke en bog der på minderig vis klæber sig fast i erindringen. Lån den på biblotek, så kan du selv vurdere. Rigtig god Påske.

   Delete