1 Apr 2012

What dælen do I do?

Vi har styrtet rundt hele morgenen. Pakket mad og tøj til en uges nydning i det norske. Huset er gjort rent og ryddeligt. Hvorfor det nu også skulle være nødvendigt, kommer der forklaring på senere.

Nu sidder vi så pakket til bristepunktet på vej tværs gennem landet. Det er dette tidspunkt jeg har glædet mig til. Når al hurlumhejet er overstået og vi kan lade roen indfinde sig, nyde kaffen og ikke mindst kaste sig over de forsømte strikkepinde.

Der skal bare rå strikkes, havde jeg tænkt. Men så er det lige, at jeg til min skuffelse finder ud af, at der ikke er garn nok til gøre sømanden færdig!

Jeg har forregnet mig, troede der var masser af mørkeblåt garn i mit ellers bugnende lager, men nej der er kun et sølle lille nøgle tilbage, og sømanden mangler stadig 1,5 ærme!

Æv, æv og atter æv. Hvad dælen gør jeg? Jeg kan helt sikkert ikke sipplere med nøgler i samme farve. Det findes ikke mere. Måske jeg kan finde en lignende farve eller jeg kan gøre noget med alternative farver.
Mest af alt er jeg bare helt vildt skuffet over ikke at kunne kaste mig over pindene. det er bare ikke som jeg havde tænkt det.

Hvad gør jeg? Nogen forslag?

6 comments:

 1. Uha, den skuffelse kan jeg godt følge dig i - og jeg kan heller ikke se nogensomhelst løsning på problemet. Hvis det er en "sømand", som jeg tror det er, kan der jo ikke suppleres med andre farver, så min umiddelbare reaktion er, at din sømand må være en om'er.
  Og så er det aktuelle spørgsmål, hvor du finder et nyt ferie-strikkeprojekt - for sådan et må du jo have.
  Jeg ønsker dig et stort held og lykke med dette projekt og god ferie trods alt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er tilbøjelig til at give dig ret i at det er en ommer. Vil dog lige gennemrode gemmerne hjemme inden jeg trævler op. Måske et par nøgler har forputtet sig.
   Det alternative projekt finder jeg en løsning på.
   Tak for kommentaren og rigtig god Påske.

   Delete
 2. Der er garnforretninger i Norge.
  Sådan en frekventerer du, og kaster dig ud i et nyt projekt.
  Når du kommer hjem, må du se, om du kan opdrive noget til at gøre sømanden færdig.
  Du kan måske være heldig , at din garnforretning kan hjælpe dig med at skaffe hjem.
  pyh - jeg kan da godt forstå din skuffelse ..
  men et nyt projekt er mit bedste bud :o)
  - indtil videre.
  God tur til det skønne Norge
  hilsen Mona

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak for kommentaren. Måske det er anledningen til at købe ind til et nyt projekt. Eneste udfordring er at skal være i en hytte langt væk fra almindelig civilisation, men jeg finder på noget. Rigtig god Påske.

   Delete
 3. Og så kan du måske være heldig at finde dit garn på Ravelry, hvis du bruger lidt tid på det.

  God fornøjelse i der norske.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg tvivler, men det er et forsøg værd. Tak , vi hygger os. Hvordan var Rom?

   Delete