26 Jun 2012

Candy Floss

Indrømmet. Det er blevet til adskillige overspringshandlinger i løbet af de seneste ugers flytteforberedelser. Der har været brug for pauser til lige at lukke af for forandringer og bare krybe ind i det kendte og ukomplicerede. 
Så har jeg taget strikkepindene og lydbogen i ørerne og gemt mig væk en times tid. 


 Jeg må have taget mange pauser for et par færdigheder er løbet af pindene. Den ene var Vanadium den anden er denne - her i huset benævnt som Candy Floss. Ligeheden til det puffede, luftige lyserøde er slående, men dog uden det klistrede og søde. Min Candy Floss er derimod blød, lun og lækker. 
En top feminin sag, der smyger sig om skuldrene og giver tilpas luftig varme til en solskinsdag (som vi havde i sidste uge) hvor vinden afkøler bare arme. Superdejlig er den. 


Fede Facts: 
Opskrift: Cape med rullekrave designet af Elisabeth Kruse (du kan se kopi billede her)
Garn: Fearytale fra Du store Alpakka - farve 725, købt hos Engletof i Hørsholm.
Pinde: str. 6 - KnitPro i træ
Forbrug: godt 5 nøgler garn (kan ikke veje trøjen mere. Den er pakket ned i en flyttekasse). 

Godt og Skidt: 
Rigtig meget godt. Garnet er utroligt dejligt at strikke og sidde med. Opskriften er let forståelig. Det er ikke en fjernsynsmodel, for der skal tjekkes mønster diagram på både ret og vrang pinde. Men sjovt har det været - så absolut. 
Jeg var i tvivlede stærkt på bomberne. Synes vel at det blev for meget. Den første mønster bort er derfor strikket uden, men så syntes jeg alligevel det blev for lidt for tamt. Mønsterborten fik lov til at blive og sidder nu på ryggen. 
Mine bomber er strikket lidt mindre end beskrevet i opskriften. I stedet for at strikke frem og tilbage 5 gange er mine bomber 3 pinde i størrelsen. Det kan jeg bedre lide. 
Ellers er opskriften fulgt til punkt og prikke: et langt stykke med mønsterstrik som syes sammen midt bag og masker som samles så op til rullekraven i ribstrik. Til slut har jeg hæklet bindesnor og lavet kvaster. Et dejligt strikkeprojekt. En feminin skønhed, som er perfekt over den lyse sommer garderobe. 
Jeg er godt tilfreds. 

7 comments:

 1. Den er blevet rigtig sød, kan da godt forstå, du er tilfreds

  ReplyDelete
 2. Det må jeg sige! Og navnet er velvalgt.
  Forstår godt du lige måtte holde tungen lige i munden.
  Hvordan mon det var at strikke mønster på vrangpindene?
  Hilsen Mona

  ReplyDelete
 3. Tusind tak for jeres søde kommentarer til candyfloss. Den var sjov at strikke og blød og lun at bære - dejligt!

  ReplyDelete
 4. Den har jeg også uper glad for den

  ReplyDelete