13 Jul 2012

Landet

Først vil jeg sige jer tusind tak for kommentarerne til det sidst indlæg. Dem er jeg utroligt glad for. Og så kan jeg sige, at vi er landet - og at vi landede på benene.

Efter to overnatninger i flysæder og en dag i Seoul Airport landede vi i Sydney  kl. 7:30 (lokal tid) i morges (torsdag ca 23:30 DK tid). En tur der selvfølgelig er lang, men som er gået over al foventning. Vi har nydt koreanernes akkuratesse og grundighed, både på de lange flystræk med Asiana Airlines til og fra Seoul og igennem dagen i deres lufthavn. En dag som bød på både et dejligt forfriskende gratis bad, shopping og aktiviteter for børnene (og moderen, som selvfølgelig ikke kunne lade hænderne blive i lommerne).


Koncentrerede penslede poderne lim på fint koreansk papir og satte det sirligt på penneholderen i fodboldtrøje form. Altsammen gratis, til stor fornøjelse og mange andre som skal slå timer ihjel inden næste flyvetur. 


Nu er vi her så. Den første dag i Sydney lakker mod enden. En dag hvor vi har taget de første skridt til at bo os ind i vores midlertidige bolig, hvor drengene har fundet den nærliggende fodboldbane, hvor det trådløse internet er flittigt brugt til "vi-er-kommet-godt-frem" hilsner og en dag præget af jetlag og træthed efter en lang tur.
Et træthendseksempel kan du se her.

God dag/aften til jer.

6 comments:

 1. I lige måde. Godt at høre at i er kommet godt frem.

  ReplyDelete
 2. Det gjør godt å vite at dere er vel fremme etter en lang reise.ndet har vært veldig kjekt å følge reisen hhv på bloggen og via Facebook. det er vel ca 12 t som akilleross, hvilket betyr at når kl nå her er litt over ni omkvelden, så er den ca ni morgenen etter hos dere. Dere står foran nye opplevelser deen dagen, mens vi forhåpentligvis skal finne roen i en dyp og god søvn. Ønsker dere en god og spennende dag i de nye omgivelsene.

  ReplyDelete
 3. Kære Jane

  Hvor er det godt at læse, at I er kommet godt frem.

  Jeg glæder mig til at læse om jeres nye verden.

  Knus til jer alle 4.

  Kærligste hilsner - Anette

  ReplyDelete
 4. Alle 5 selvfølgelig...

  ReplyDelete
 5. hej Jane
  Velkommen frem, kunne man måske sige ;o)
  dejligt at høre at alt er gået godt - og sikken da en forrygende service i Korea med de aktiviteter for børnene ..
  Sådan en tur kan godt være noget lang, men med den slags afbræk, hjælper det da vist på det.
  Nu bliver det spændende med de næste dages udforskning af nærområdet :o)
  Børn de er nu hurtige til at falde til og finde frem til hvor det sner..
  hilsen Mona

  ReplyDelete
 6. Hvor er det dejligt at I er kommet godt frem. Der er ikke noget at sige til at sådan en tur trækker tænder ud.

  ReplyDelete