14 Jul 2012

Exploring Sydney

På vores første hele dag Down Under har vi leget turister i vores nye by.

Startede dagen på terrassen. Det er varmere udenfor i solen end inde i huset, som har en noget ubehagelig kold temperatur om morgenen. Til morgenmad friskristede toasts og appelsin plukket frisk fra træet i haven. Uhm, jeg siger jer, det smager godt!!!


Toget ind til centrum. En tur gennem Chinatown med afslutning i Darling Harbour - et sandt turist paradis - et-indre-by-havneområde. Derefter en skøn gå tur langs vandet til de spektakulære syn af Harbour Bridge og så selvfølge Opera huset. 


Begge er fantastisk smukke og svarer fuldstændig til forventningerne. De er Australiens ikon status værdig.


Det har været den smukkeste vinterdag. 18-20 grader og flot solskin. Australierne går med hue og handsker; men vi synes jo det er som en fin dansk sommerdag, så vi er i shorts og sandaler - og en trøje.Det har været en fantastisk dejlig dag. Nu er vi vel hjemme igen og fordøjer dagens mange indtryk og putter os sammen i et køligt hus.

3 comments:

 1. Ha køligt! herhjemme idag er der 15 grader, OG det kalder vi sommer...

  ReplyDelete
 2. Denne vinterdag byder vist på højere temperaturer end en såkaldt sommerdag herhjemme :o)
  hvor lyder det bare spændende med Sydney - og eget appelsintræ i haven !
  sikke meget nyt I skal opleve og udforske.
  Og så er der vist ikke noget at sige til, hvis I er trætte efter den lange tur og alle omrokeringerne, både fysisk og mentalt.
  hilsen Mona

  ReplyDelete
 3. Lene: Ja, jeg kan forstå at det bare er en "hæslig" sommer, hvad vejret angår. Selvom solen skinner her er der dog også kølighed i luften.

  Mona: Der er MEGET nyt, og det er også OK at være træt. Det kan ikke være anderledes nye indtryk, både de fysiske og de mentale skal bundfælde sig. Håber du nyder "sommeren".

  ReplyDelete