6 Sep 2012

What a day!

6. september viste sig at blive helt speciel. Speciel er den i forvejen, fordi det er min kæreste Søsters fødselsdag, men i dag tilføjede vi disse "småligheder".

Vi fik nøglerne til "vores" hjem de næste 12 måneder.
Lidt tid går der inden vi lærer, hvilke døre der passer til hvilke nøgler. Jeg tager en kop kaffe på terrassen inden jeg, bevæbnet med et skarpt ladet kamera, går i krig med at udfylde "conditions report" og dokumentere "mangler" inden vi tager huset i brug.
Vi skal dog lige have møblerne først. Den blev smidt af skibet i Melbourne og skulle så lige fut-futtes til Sydney - så om én til to uger - rykker vi ind!Den 6. Septemner er ogs dagen hvor vi henter vores "nye" bil - en kendt og pålidelig Volvo. Så ved vi ligesom hvad vi har at gøre med.

Dagen bød også på den glædelige meddelelse om, at jeg er kommet gennem nåleøjet til anden samtale på et job, jeg rigtig gerne vil have.

Så meget på én dag er næsten for meget - men I hører mig ikke klage - slet ikke!

September 6 is a day to remember. Not only is it my Sister birthday, it was also the day, we received the keys to our home for the next twelve months. I sat on the terrace with a nice cup of coffee, trying to figure out which key fits which door, and prepared for the detailed photo documentation of the house' state. 

This day also meant a new car for us. A well known and reliable Volvo is now parked in our driveway.
Finally I got the wonderful news of being invited for a second interview to a very interesting job. I cross my fingers - what a day!!

9 comments:

 1. Hvad så efter 12 mdr. Hjem eller andet hus ? Tillykke med det hele :0)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vi har skrevet lejekontrakt for 12 måneder. Når de nærmer sig, tager vi stilling til om vi vil blive boende eller vi skal finde noget andet. På det tidspunkt har vi større overblik over finanserne og ved mere om hvad vi skal kigge efter. Der er umiddelbart ikke planer om at tage hjem.

   Delete
 2. Så ryger der et pøj pøj ned til dig - held og lykke med det videre forløb hen mod ønskejobbet.

  ReplyDelete
 3. Det lyder alt sammen vild spændende. Jeg håber at det flasker sig med jobbet...

  ReplyDelete
 4. hej Jane
  jeg krydser fingre for jobbet.
  det lyder spændende med det hele :o)
  hilsen Mona

  ReplyDelete
 5. Tillykke med søster, hus og Volvo og pøj pøj med jobbet :)

  ReplyDelete
 6. Så fantastisk at det alt sammen går opp i en høyere enhet, og så på min dag! Sier med den norske artisten Åge Aleksander: "Det er din dag i dag, herregud for en herlig dag...!"
  Krysser fingrer og alt det andre jeg har for jobben, og for at containeren kommer raskt fram!
  Klem fra Lone

  P.S. Og til Citronmoster: takk for hilsen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. For en herlig dag det blev. Her et par dage efter mærker jeg stadig glæden. Kryds alt hvad du har både for det ene og det andet. Håber du havde en fantastisk dag.

   Delete
 7. Kære Alle
  Tusind tak for pøj-pøjerne. Send gerne en masse positive tanker afsted på tirsdag kl. 5 om morgenen DKtid - det bliver nok lidt vanskeligt - men alligevel.

  ReplyDelete