29 Oct 2012

My first day

Min første dag som fuldtidsarbejdende Mor i Australien gik godt. Søde kolleger og en god rar atmosfære lover godt for mit nye arbejdsliv.

Nu er det bare at få familielogistikken til at passe til de forandrede præmisser; men snart indfinder der sig en ny normalitet og vi har fundet en ny god familie rytme.
My first day as a full time working Mum in Australia went well. Nice colleagues and a nice atmosphere just give good promises for my new work life. 

Now it's just to change the family logistics to fit the new situation; but soon this will be all normal and we have found a good family rhythm. 

5 comments:

 1. Al begyndelse er jo svær, men når i har lært at kravle skal i nok også lærer at gå.

  God arbejdslyst.

  kh. Lis

  ReplyDelete
 2. Endnu engang tillykke med jobbet. Det er rigtig spændende for dig - jeg håber du bliver rigtig glad for jobbet, og kommer til at befinde dig godt. Og selvfølgelig at familielogistikken kommer til at gå op.
  hilsen Mona

  ReplyDelete
 3. En god start er alltid godt! Gleder meg med deg over at det er søde kolleger på din arbeidsplass - så ønsker jeg deg spennende og innholdsrike dager i jobben! Jeg er helt sikker på at den nye logistikke kommer på plass ganske snart. Er det noe, familien har gjort i det siste, er det vel å tilpasse seg! Imponerende!
  Klem!
  Lone

  ReplyDelete
 4. Tillykke med jobbet, det lyder rigtig spændende. Og dejligt du fik løst problemet med rugbrødet :)

  ReplyDelete
 5. Lis: Vi lærer lige så stille at kravle om et par uger kan vi gå.
  Mona: Tak - det er spændende for mig og indtil videre er jeg meget glad. Der er utroligt meget at lære, så jeg er godt brugt når jeg kommer hjem.
  Lone: Den gode start er fortsat igennem ugen. Ja vi har i grunden tilpaset os meget i det sidste. Mange af mine nye kolleger er meget imponerede over vores mod - det giver et par gode good will point.
  Pernille: Tak - rugbrød er godt.

  ReplyDelete