13 Jan 2013

Too little time

This weekend was again too short. I've felt to be three hours late. Maybe it was my long sleep Saturday morning that ruined the plans.

We did go to the movies as planned. I did get to knit a bit on the dark blue sailor. I did make banana bread and home made pizza - also as planned, but writing up the three blogposts lined up, they disappeared in the missing three hours.

Monday and a new week's approaching still with promises of time and blog post writing.

Denne weekend var som sædvanligt alt for kort. Helt nøjagtigt tre tomer for kort. Siden en lang morgenlur lørdag morgen har jeg været tre timer bagud.

Vi har dog nået at været i biografen som planlagt. Jeg har strikket et på omgange eller fire på den mørkeblå sømand, og der er blevet bagt banana bread og hjemmelavet pizza også som planlagt. Men de tre blog indlæg der ligger linet op forsvandt i de manglende timer.

Der er både er tur til Jenolan Caves pg en lilla lady Marple, der skal skrives, fikses og ordnes. Nu banker mandagen og en ny uge på døren. Måske den kommer med tre erstatningstimer. Håbet har man da lov at have.


4 comments:

 1. Der sker et eller andet med tiden .. det er også min oplevelse.
  jeg opererer med begrebet 'tidslommer' - en slags 'magnetiske' felter der lige snupper tiden ud af kalenderen, og væk er den ;o)
  jeg oplever det ofte om morgenen - pludselig er 20 min væk - jeg aner ikke hvor. Men også i weekenden eller andre tidspunkter hvor man laver noget rart. Sjovt nok optræder fænomenet ikke, når man laver noget der er kedeligt. Det er måske der, man får erstatningstimer udbetalt ;oD ?
  Håber I holder til varmen ? vi hører en del om det i tv. Held og lykke med miss marple.
  hilsen Mona

  ReplyDelete
 2. Kære Jane der nede down under :)
  Alt imens jeg sidder og læser om dine manglende 3 timer, ja så sidder jeg her sammen med mellemstemanden og nyder stilheden. Den mindste er taget til fødselsdag og den store ud til en veninde, der er bare mig og ham og INGENTING vi skal nå... orrrrr johhhhhh, måske vi liiige skulle få ordnet vores enormt lange fortov, men jo længere tid vi venter, jo mere af sneen har solen smeltet ;o)
  For jo, alt imens i kæmpe med hedebølge ja, så har vi her det smukkeste vintervejr, men helt blå himmel og et landskab der er dækket af det fineste frost-sne, det er SÅ smukt.... sender jer lidt kølig vinter vejr :)

  Håber I har det godt, men det ser MEGET sådan ud, at dømme ud fra din blog.

  De kærligste hilsner
  Jill

  ReplyDelete
 3. Der er ikke noget værre end at blive ved at have en forkert tidsfornemmelse. Forhåbentlig har du fundet tiden igen og er klar til nye udfordringer :)

  ReplyDelete
 4. De tre timer er endnu ikke blevet erstattet. Dog har jeg ike længere fornemmelsen af at være tidsforskudt. Der er travlt for tiden, så de proklamerede indlæg må blive et weekend projekt. Tak for jeres hyggelige hilsner.

  ReplyDelete