20 Feb 2013

Lunch break knitting

Lunch break is my favourite time of the day. I leave the office and go to the nearby park with my lunch box, bottle of water and my knitting. I enjoy half an hour outside . just me and and my knitting.

The Sailor is still without zip. I haven't dared to seed it yet. Usually I just have one project going at the time, but one never knows when I get the courage to finalise the sailor, and I've started up a new project.

My new knitting is a jumper for myself. In wool of course, but this time the wool is accompanied with a thread of kid mohair. The mixture of pure wool and the kid silk has turned into being my new favourite type of yarn. just a little bit chunkier and wonderfully soft.

Yes, I enjoy every single minute of my lunch break.

Frokostpausen er et åndehul i hverdagen. Jeg forlader kontoret med min madpakke, en flaske vand og mit strikketøj. Jeg finder en bænk i den nærliggende park, smækker benene op og nyder en halv time i eget og strikketøjets selskab.

Sømandstrøjen har stadig ikke fået lynlås. Jeg har endnu ikke fundet modet til at sætte saksen i, og da der kan gå en rum tid inden modet indfinder sig, har jeg givet mig selv lov til at begynde på noget nyt selvom jeg helst kun vil have en ting i gang ad fangen.

Mit nye projekt er en trøje til mig selv. Stadig i uld selvfølgelig, men med den variation at jeg denne gang kombinerer ulden med en kid silk mohair. Jeg tror jeg har fundet et nyt favorit garn. En lille smule mere chunkie end højlandsuld alene og helt ualmindeligt fantastisk blødt.

Frokostpausen er for længst overstået. Den var dejlig og skønt at tænke på at den gentager sig dag efter Hep hep for flere skønne frokostpauser. Håber dine er ligesom de skal være.10 comments:

 1. lækker strik :) og sød markør ..
  dejligt med froskostpause i det fri ...
  Det er lidt sværere her med minusgrader...
  knus og go strikkelyst

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det er absolut ikke den samme fornøjelse, når temperaturen er på den forkerte side af nul. Hyggelige ting du har gang i ovre hos dig.

   Delete
 2. Det er da kræs for sjælen :) flot maskemarkør. Den går dog lige nøjagtig så meget ind over QR koden, så den ikke kan læses.. Blev bare lidt nysgerrig efter, hvad den henviste til :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lidt en tilfældighed at ar koden er kommet så tydeligt med på billedet. Den sidder på en hyggelig gave jeg fik fra unikarina inden vi drog sydover. Der står "at rejse er at leve". Du kan finde hele indlægget i Juli 2012.

   Delete
 3. Dejlige frokostpauser, hvor der er plads til at slappe totalt af med næring til krop og sjæl.
  Spændende at se hvad det er du strikker til dig selv...

  Synes forøvrigt at "sømandstrøjen" er skøn - også uden bobler.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg skal nok vise lidt mere af min trøje - kommer tid kommer indlæg. Tak for sømandskommentaren. Den er blevet OK. Sønnen synes den kradser. Den må en tur i vaskemaskinen.

   Delete
 4. Det lyder som en frokostpause lige efter mit hoved. Jeg har tit tænkt på at tage strikketøjet med på arbejde, men det er som om, at arbejde - i hvert fald mit - og så strikketøj SLET ikke passer sammen. Og hos os sidder man ikke lige ude, desværre... :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej det gør man nok ikke lige. Hvis jeg skulle sidde i en kantine, ville jeg nok ikke medbringe pinde og garn. Disse frokoster er lige som jeg kan lide dem.

   Delete
 5. Det lyder som en rigtig hyggelig pause

  ReplyDelete