25 Feb 2013

More lunch break knitting

I needed to re prioritise me knitting project s, with a baptism coming up this Sunday I'd better get something small and baby sized on the needles. A waistcoat for a baby boy. Dark brown with a baby blue detail using some of my lovely merino super wash wool from my extensive stash. Nothing much - just a little something to the boy and his parents.

Jeg har været nødt til at lave en lille omprioritering af strikkeprojekter. Min egen trøje har måttet vige pladsen for noget mindre og mere babyagtigt.
En lille dreng skal døbes i den danske kirke på søndag, og jeg synes der skulle være en lille hilsen til ham og hans forældre.
En lille ribstrikket babyvest i chokoladebrun superwash merinould fra mit ganske omfattende lager. Lyseblå detalje ved liv og ærmer og en to knaps stolpelukning ved halsen. Jeg tror den bliver rigtig fin.

Nu skal der bare strikkes igennem,så den kan blive færdig til tiden.

7 comments:

 1. Den bliver bare så fin :o)
  du skal nok nå det - der er længe til søndag ;o)

  ReplyDelete
 2. Hvor er det en sød ide, og der er jo længe til søndag, og du har 5 dejlige frokost pauser du kan få strikket lidt i :0)

  ReplyDelete
 3. Flot sammensætning -
  Glæder mig til at se den færdig
  Knus

  ReplyDelete
 4. Jeg tror også du når det. Fint med den lyseblå til det brune :)

  ReplyDelete
 5. Den bliver da vildt sød i de farver. Spændende at se den helt færdig!

  ReplyDelete
 6. Tusind tak allesammen. Jeg strikker på livet løs for at få den færdig, men jeg må indrømme at ribstrik på pinde 2,5 går lidt for langsomt efter min smag. Jeg skal huske at tage billede inden den kommer i papir. Jeg håber den bliver lige så fin som forventninger gerne siger.

  ReplyDelete