24 Mar 2013

A birthday and a cake

I can breath again. Nine boys all shouting to be heard. Even  an hour of football, burgers, cake and a swim in the pool couldn't take off their energy - only mine.

Astrid was a great help. She basically made the cake. I only divided the sponge in two, she did the rest also the beautiful decoration. It was a delicious cake. Creamy, fruity and with a twist of orange, which added that lovely freshness to the sweet and rich cream. A new twist to our traditional birthday cake.Asger had a great day. Now we all just want this to be Saturday, and not Sunday. Would have loved a day to relax and let time fly.  I'm happy its only a four day working week, and it's Easter. 

Have a great week.

Jeg kan trække vejret igen. Ni drenge der all taler sammen i råb er lidt af en prøvelse for mig. Selv efter en times fodbold, burgere, kage og en tur i poolen, var de ikke til at slå ned - kun mig. Jeg er helt udmattet - godt det kun er et par gagne, eller tre om året. Astrid var en en stror hjælp i køkkenet. Hun lavede faktisk kagen selv. Jeg stod for bagning og deling af lagkagebunde, men hun stod for resten - også det kunstneriske . Lækker flødet, frugtig og med et tvist af appelsin, som  lige gav frisk en skøn friskhed i alt det fløde søde. Opskriften er fra Amo "Den store Bagebog 3" - den får "fem stjerrner af mig". Asger havde en fantastisk dag, men vi ønsker allesammen at det stadig var lørdag og ikke søndag. At der var en ekstra dag til at slappe af og lade tiden flyve, men nej sådan er det desværre ikke. Heldigvis kan vi se frem til en fire dages arbejdsuge - og så er det Påske. 

Ha' en fantastisk uge. 

2 comments:

 1. Tillykke med sønnen - flot lagkage Astrid har lavet til festen.
  Det kan være en prøvelse med sådan en flok drenge - jeg husker tydeligt, hvordan det var at have min søn's klasse til fødselsdag, de var ikke så mange og i den klasse var det "kun" drengene, der blev inviteret - i datterens klasse var det både pigerne og drengene, så det var omkring 17 børn, men de 17 var nemmere at have end de 7 drenge - sådan er børn jo så forskellige :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Randi.
   Ja, lidt af en prøvelse er det, men jeg er vist også lidt sart, for min kære husbond synes det havde været en helt perfekt dag. Det var det jo også - det er bare mig. Sjovt det med fødselsdagsregler. I DK går man meget op i " enten alle drenge/piger eller hele klassen. Hernede inviterer man dem man har lyst til. Det fungerer nu også fint og man sørger for at sende invitationerne diskretbogbikke midt i skoletiden. Det har sikkert også noget med at gøre at børnene skifter klassekammerater hvert år, så løber der jævnt nyt vand i vennefloden.

   Delete