20 Apr 2013

Girls Day out

A total girly day today. While I'm getting new coloured make up and all sorts of anti wrinkles, de-stress, youth activator serum on my skin Astrid and her friend toured the shopping centre searching for ice cream and girl goodies.

My make over was free, if I bought a product or two, of course. It's always like that. You won't get anything for free. Well I was low in skin care and then I of course spent a fortune in young skin promising products. I convinced my self that when I don't spend much money on clothes I was allowed the luxury of facial wonder care.

My plans for the weekend also includes a bit of sewing. I'm still working on my dress. The zip takes ages, particularly when I repeatedly make mistakes and have to undo ugly seams. I feel like the true amateur I am, and I've promised myself I won't start up any new projects before this ones finished. Better get on with it.

In all a just marvellous Saturday. Hope your's is just like that too.

Total tøsedag. Mens jeg får nye farver på øjelågene og alverdens opstrammende, ante-rynke, ungdoms aktiverende cremer i ansigtet går Astrid og en veninde på jagt efter is og andre pige fornøjelige ting i shopping centret.

Jeg blev lokket til denne gratis make over og tænkte at det ville da være dejligt med lidt forkælelse og smukhed til damen. Gratis er nu så meget sagt. Gratis, hvis der kom produkter ned i kurven, og det gjorde der så. En hel del endda. Det blev en halv dyr fornøjelse. "Jeg bruger jo heller ikke så mange penge på høj, så lidt luksus til ansigtet er absolut på sin plads" tænkte jeg og smilede til ekspedienten da jeg trykkede visa kort koden ind, og fik et par gratis gaver med ovenikøbet - faktisk ikke så ringe endda.

Planerne for werkenden indeholder også symaskinetid og drømme om en færdigsyet kjolen. Det færdigsyede har nu lange udsigter. Med det umanerligt høje antal fejl jeg laver tager det 100 år og en madpakke. Lynlåsen har jeg kæmpet med i flere weekender og jeg troede ellers den var ved st være på plads indtil jeg ser hvordan den buler og rynker . Om igen Mutter Fit, igang ned sprætte op nålen - absolut ikke min yndlingsbeskæftigelse. Jeg føler mig bare så ubehjælpelig amatør agtig. Nå men der er ikke andet st gøre end at komme videre. Måske er sv formen bedre i morgen.

Nu vil jeg nyde de sidste krampetræknknger af en helt igennem fantastisk lørdag. Må din blive ligeså fantastisk som du ønsker det.

7 comments:

 1. Kæreste Jane

  Du skal sy lynlåsen i i hånden. Lidt løst. Så buler den ikke.

  Knus

  ReplyDelete
  Replies
  1. Altså indefra. Skjult.

   Delete
  2. Hej Anette. Jeg har vist forsøgt at gøre det hele i en arbejdsgang. Det duer ikke - der må pilles op - og hånd nålen må findes frem - ikke hvad jeg synes er det fedeste, men i morgen måske. Jeg har lovet mig selv ikke at gå igang med andet før min kjole er færdig.

   Delete
 2. Dejlig med sådan lidt forkælelse, gratis eller ej :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du har da så ret, og faktisk er jeg efterfølgende rigtig glad for mit ekstravagante køb.

   Delete
 3. Ikke værst med sådan en makeover :o) - og gaver oveni . Herligt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Synd at make overen ikke holder så længe - det gør gaverne til gengæld - og det er en meget stor glæde hver dag at smøre ansigtet i luksuriøse cremer.

   Delete