31 Dec 2013

Knitting 2013

One year ends and a new one begins. It is time to look back at the knitting projects of 2013.
Welcome to the knit's cavalcade of 2013.

2013 synger paa sidste vers og endnu et aars strikkeprojekter skal praesenteres.
Velkommen til strikke kavalkaden for 2013.


Black on Black:


A Christmas gift this year. Wool and Mohair Silk in beautiful stripes. The true elegance of simplicity.

Den forest strikkede julegave i aar. En humlebi (som min mand kalder den) til min kaere svigerinde. Bloed, laekker og vamse. God til koelige Aussie aftner og kolde danske vinterdage.

Blue Fisherman:The second knitted Christmas gift. The same yarn as in Skylark, a lovely blue grey colour as suitable for him and for her.

Den strikkede julegave nummer to. Blaa rullesten forvandlet til en Lystfisker.

Skylark:One of my absolute favourites this year. It took a while to get it done, but I just LOVE this jumper!!!

Den tog sin tid, men var det hele vaerd. smukt moenster, en skoen pasform, og en af mine favoritter. Jeg ELSKER denne troeje.

Plisse:Cosy, soft and warm. Beautiful dark blue jumper. Slightly difficult to wear, due to the collar design, but it was a frequent guest on my shoulders during the months of winter.

Hyggelig varm og vamset. En skoen moerkeblaa farve og smukke striber. Lidt besvaerlig krave, som har gjort at den ikke er foerstevalget, men den gjorde sig godt, I de koelige vintermaaneder.

The FishermanA sweater for my husband. Beautiful dark brown wool. It's been used a LOT.

En troeje til min kaere husband. Blackhill uld i farven muldvarp. En smuk moerkebrun farve. Igen en vinder, som har gjort det ud for varm vintertroeje til indendoersbrug og som udendoers overgangsjakke i foraaret.

A Blue SailorA Sailor wannabe for my oldest son. 100% wool of course and with a matching zip. A huge success.

Nattehimmel hedder farven. Den er ogsaa brugt i Plisse. En Troeje til aeldste soennen. Igen en success.

A brown Baby Tummy Warmer VestFor the christening of baby boy I made this brown baby vest with bright blue edges. This was the first of many baby vests I've made. A green vest made it all the way to Los Angeles and celebrated my first Balle's Bazaar sale.

En daabsgave til en lille dreng. Den velkendte ribstrikkede vest, som man ikke gaar galt i byen af. Jeg havde en periode, hvor flere veste kom af pindene. En groen version opnaaede den aere at blive solgt til en forhaabentlig glad og tilfreds Mor i Los Angeles. Der ligger stadig et par stykker i skabet, (pink og groen) skulle der vaere andre interesserede.

Lady Marple:The first finished knitting project in 2013. Lady Marple - a pleasure to knit and a delight to wear. This is also one of my favourites.

Det foerste faerdige projekt i 2013. Lady Marple. Et hyggeligt bekendskab. En fornoejelse at stikke og en fornoejelse at baere. Den er blevet luftet rigtig mange gange, og er paa favorit listen.

Ruby:A project that will cross the line into nest year still unfinished.

Den skoenneste rosa lette troeje venter paa opmarksomhed i det Nye aar. Det kommer - engang.

With the yarn stash uprade there are many possibilities for new exciting projects. Ideas are piling up and I 'm ready to start on the knit journey of 2014.

Med en opgrdering af garnlageret er der udsigt til mange hyggelige strikketimer i det Nye aar, og projekt ideerne er der mange af - de staar naermest i koe.

8 comments:

 1. Hold da op, Jane. Du har godtnok haft gang i pindene. Og flotte ting, du har lavet. Du og din familie ønskes et rigtig godt nytår, og tak for blogindlæg - og indblik i livet down under - i året der nu snart er gået.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg når da ikke dig til sokkeholderne, men tak for roserne. Godt Nytår til dig også. Det er så hyggeligt når du kigger forbi.

   Delete
 2. Sikke mange dejlige projekter, som du har fået strikket.
  Godt nytår til dig og dine

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Karina. Det samme kan jeg sige om din årskavalkade. Godt Nytår til dig også.

   Delete
 3. lækre sager du har tryllet frem søde Jane
  ønsker jer et godt nytår
  knus

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, Marianne. Godt Nytår til dig.

   Delete
 4. Kære Jane. Du og dine kære ønskes et rigtig godt og lykkebringende nyt år her fra det kolde nord.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind Tak. Hyggeligt st følge med i dine kunstner udfoldelser og livet i Grønland. Håber at også 2014 vil dig det godt. Godt Nytår.

   Delete