6 May 2011

En ommer

Blandt meget andet har jeg kastet mig over hæklingen. Mest af alt fordi jeg fik de lækre Clover hæklenåle ind ad døren og fordi jeg havde et par idéer med mit "retrogarn" som skulle afprøves.

Rundt og rundt gik det og det gik rigtig godt - indtil jeg begyndte at sløse med hvor mange masker der blev taget ud i hver omgang. I øjeblikkets visdom tænkte jeg "Åh visse vasse - Det behøver vel ikke være så præcist  - de ekstra masker jeg tager ud nu kan jeg vel bare springe over senere - så udligner det sig sikkert"
Det er så bare ikke den bedste teknik - udligning blev det ikke til. Selv med en grundig presning vil disse buler ikke kunne rettes ud. Ikke andet at gøre en trævle op og bruge garnet igen.En ommer ligger nu og venter på mig i sofaen. Den glæder jeg mig til - altså sofaen - den ligesom kalder på mig i aften, så må vi se hvor meget "ommer" jeg får fikset.

Nyd en dejlig torsdag aften. 

6 comments:

 1. Hvor ser det godt ud, og sikken et arbejde.... der nu er blevet til en ommer :(
  Jeg kender det godt, derfor er jeg også kun til de mindre projekter, jeg ville have grædt snot, hvis jeg havde været i dine sko og man skal ikke slå større brød op, end man kan bage :o) Det har jeg lært.
  Rigtig god aften på sofaen :)

  Knus Jill

  ReplyDelete
 2. Tak Jill, ja lidt træls (på godt jysk) er det; men så får jeg det dobbelte ud af garnet ;o)
  Jane

  ReplyDelete
 3. Arhh hvor ærgeligt, du er ellers kommet langt ;0) Det ser god ud og passer jo lige til stoffet ved siden af

  ReplyDelete
 4. Ej, hvor synd. Det ser ellers flot ud. Jeg tør kun ændre lidt i præcis hvor jeg tager ud, ikke antallet, og det er nok heldigt nok :)

  ReplyDelete
 5. Øv. Meget kan redes med en gang damp, men lige der er der vist ekstra rigelig masker.
  Det er en ommer

  Stine:)

  ReplyDelete
 6. Ja, det var øv, men heldigvis kunne det lade sig gøre at lave det om - det tog ikke så lang tid. I kan se resultatet på næste indlæg.

  ReplyDelete