16 May 2011

Hvordan får I tid?

Når jeg bladrer igennem blogland, bliver jeg gentagne gange næsegrus imponeret over hvor meget I andre får produceret. Jeg har mange planer og ønsker; men synes ikke jeg kommer ud af stedet.

Hvordan får I tid til alt det kreative?

.
Gode tips modtages med tak

4 comments:

 1. Hej Jane
  Jeg må indrømme, at jeg har det på samme måde som dig. Jeg synes faktisk jeg laver meget kreativt, men men jeg kan slet ikke følge med alle de andre kreative bloggere i cyberspace.
  Jeg bliver også imponeret af alle de skønne kvinder. Men gode tips har jeg ikke - følger lige med her lidt :-)
  kh Pia

  ReplyDelete
 2. Hej. Jeg har haft det på samme måde som dig, tænker også at det må være dyrt med alle de materialer, det er jo sjældent man både har tid og penge :o) I min undren har jeg selvfølgelig lagt mærke til at mange skrive indlæg om deres tidligere kreationer. Det gør det jo lidt nemmere at vise en kreation dagligt :o) Selv får jeg lavet en masse, men jeg går også hjemme for tiden. Det er dejligt at have fundet et sted, hvor man kan blive inspireret af så mange forskellige kreative mennesker, og selv give lidt inspiration videre. Håber vi får svaret på hvor al tiden kommer fra, jeg kunne altid godt bruge lidt mere af den :o)

  ReplyDelete
 3. For mig handler det om, at jeg er så heldig at 3 ud af 5 dage om ugen møder jeg først til middag:) Er med i en kreaklub 1 gang om ugen, det hjælper også godt på det:) Har nogen gange sagt til mig selv, at nu vil jeg bare flade ud på sofaen og lave nul og niks...men jeg kan slet ikke lade vær:)Men ja det er s.... dyrt og skulle panduro lukke, kan i altid komme til mig:)

  ReplyDelete
 4. Jeg tilslutter mig helt og fuldt. Synes også, at alle andre når en masse og jo, jeg når da også noget, men af og til føler jeg mig lidt presset til selv at lave hyppige indlæg for at være interessant at læse (hvis jeg altså er det).
  Jeg er forholdsvis ny i blogland og blev opfordret af min søde svigerdatter (Fru Hygge).
  Jeg må nok indrømme, at jeg føler - indimellem - at jeg bruger for meget tid ved skærmen i forhold til, at jeg hellere vil sidde ved symaskinen eller med strikke-/hækletøjet.
  Alligevel er det spændende med al den kreativitet, der udfolder sig.
  Og så kan jeg også hurtigt stille en butik op, hvis det skulle være :O)
  Kh. Lene.

  ReplyDelete