18 Dec 2011

Store Bagedag

Eftermiddagen har stået sukkerets, smørrets og kanelens tegn. Efter tre timers koncentreret indsats er resultatet dette mindre bjerg sukker godter.


Nogle af kagerne har ligget lidt for længe i "solen"; men de glider ned alligevel.

Vanillekranse efter opskrift fra "den gamle by", Figurkager, mandelkager og nederst i bunken, pebernødder med pif. Pebernødderne er bagt efter en opskrift fra Anne. Piftet er af lakrids. Disse pebernødder smager himmelsk og er en kærkommen smagsvariation til kanel/nelliker krydrede kager.
De forsvinder helt sikkert inden jul og der må endnu en portion på pladerne.

Nu står alle kagerne fristende og køler helt af, inden de skal i Farmors (min mands) gamle kagedåser. Det skal snart ske, ellers er der nogle børn der ikke har plads i maverne til aftensmad.


Dej til Verdens bedste brunkager ligger i ruller i køleskabet og i fryseren. I morgen bliver der nybagte brunkager til eftemiddagskaffen.

Nu trænger min fødder til at hvile i sofaen, og jeg til at strikke videre på den Cool Kjole mens vi skal se DR Juleshow  - nå ja og så spise småkager.

Nyd din lørdag aften.

2 comments:

  1. Orv!!! Det er da imponerende!! Og lækkert ser det ud.

    ReplyDelete
  2. Hej Lene. Jeg var også selv forundret over hvor meget vi nåede. Det er lidt en kunst at få lavet nok og samtidig ikke løbe surt i det.

    ReplyDelete