24 Jun 2012

At vælge

I morgen rykker flyttemændene ind. De pakker alt ned og på onsdag står hele vores hjem i en 40 fods container og er klar til den lange sejltur rundt om jorden.

Vores opgave i dag er at pille det fra som IKKE skal i containeren. Det betyder valg af tøj og sko til de næste 2 måneder, og ikke mindst hvilke projekter der skal tages med. Samtidig med at det hele skal kunne være i kufferterne. Vi er stadig på "lægge-frem" stadiet. Om det hele kan komme med afgøres senere.Jeg er lidt underlig, for det første der kom igennem udvælgelsesmaskinen var projekterne. Nu er der linet op til fortsættelsen af igangværende trøje (mere om det senere), et tæppe til hæklenålen, en fluffytrøje til Astrid og så lige reservegarn til småting. Om jeg kan nå det hele på 2 måneder er vanskeligt at sige, men man skulle jo nødig løbe tør. Lekture om Australien og Sydney og Ballebogen, som indeholder vores personlige papirer, pas og billetter og er derfor også selvskreven til kufferten - og ikke containeren. Måske du bemærker at Kreativ Strik har sneget sig med i bunken af uundværlig lekture (jeg siger ikke noget).

Jeg går lidt rundt om mig selv. Det er ganske uvirkeligt. Vi har længe forberedt og ventet på dagen i morgen, hvor vores hjem bliver pakket sammen, og så er det nu. Det er både godt og ganske forvirrende og skræmmende.

Vi holder den gode stemning. Ungerne finder de ting frem, som de holder allermest af og ikke kan undvære. Det er faktisk helt OK.

3 comments:

 1. Godt at høre at i holder fanen højt. Råb hvis I alligevel har brug for assistance eller et kram!

  Kommer i øvrigt til at tænke på, da jeg skulle føde mit andet barn. Jeg havde en klar fornemmelse af, at det ville gå stærkt. Sendte husbond i børnehaven med den ældste og da han kom hjem spirgte han, om jeg havde pakket. DET havde jeg. Afsted på sygehuset, parkering på nødplads og det hele. Da jeg efterfølgende skulle bruge noget i min bagage, havde jeg udelukkende pakket - mit strikketøj. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. God historie, Anette. Man skal jo huske det vigtige.

   Delete
 2. Hvor er det bare spændende.
  Jeg kan godt forstå, hvis der skulle have sneget sig en sommerfugl ind ..
  + den uvirkelighedsfølelse, du beskriver.
  Den letter non først engang, når I rigtig er kommet på plads i det nye.
  Sikken et stort spring, I foretager. Spændende at være med på sidelinien.
  hilsen Mona

  ReplyDelete