30 Jul 2012

Flere skolepoder

Det er ikke kun Anders der er klar på skolefronten. Vi har også valgt skole til de to "små". Valget er faldet på den lokale public school Gordon East Primary School.

Endnu engang en masse papirarbejde, men dog noget mindre burokratisk en for High School og der er ingen sprog test. De bliver bare kastet ud i det og får ekstra sprogstøtte i skoletiden.

Med skolevalg følger endnu et par uniformskøb. Igen er vi ude i skjorte, sweater, bukser, strømper og sko til Asger og skjorte, kjole, stømpebukser, sweater og sko til Astrid. Derudover sportsuniform og hat. Det er så vinter uniformen - om et par måneder står vi der igen til køb af sommeruniform!


Godt læsset til forlader poderne skolens uniformsshop. Hjemme prøves tøjet med begejstring, og selvom Astrid ALDRIG går i kjole, overgiver hun sig hurtigt og synes den er OK. 

Disse to poder sendes også afsted i denne uge. Jeg spørger forsigtigt, om jeg skal være med de første dage; men nej da - jeg skal bare aflevere dem kl. 9 og hente dem igen kl. 15. De bliver bare kastet ud i det.
Det er nok mig der er mest spændt og nervøs. De glæder sig.

7 comments:

 1. hej Jane. Så er det lige op over at hverdagen for alvor indfinder sig, når skole og job starter op. Det er rigtig spændende med det hele - og hvor er det skønt, at børnene glæder sig så meget til deres nye liv.
  Det lyder til de er friske og fulde af gå-på-mod, og det er bestemt ikke et ringe udgangspunkt :o)
  hilsen Mona

  ReplyDelete
 2. Hej Mona: Ja hverdagen banker på. I morgen starter også Astrid på skole og min kære mand starter på job den 1. august. Derefter er jeg hjemmegående indtil jeg forhåbentlig også bliver arbejdsramt. Men fritiden skal nydes og der skal hygges om ungerne når de kommer hjem.

  ReplyDelete
 3. Det blir kjempespennende dager for ungerne, og selvfølgelig også for dere. Jeg ville i hvert fall ha vært spent og nervøs på deres vegne, sånn som deg. Det går nok bra, unger er utrolig flinke til å tilpasse seg! Følger spent med!
  Klem!
  Lone

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det er spændende. Asger kunne lide sin første dag i dag. Anders var overvældet over hvor meget han skulle kunne og hvor mange regler der er. Stakkels fyr blev udsat for science test på sin første dag.
   Astrid starter i morgen. At se Asgers succes gør det lettere for hende. Hun glæder sig.

   Delete
 4. Åh, hvor jeg føler med Anders - det var ikke akkurat det kjekkeste på sin første dag! Men jeg regner med at det går seg til etterhvert, og at han, sammen med jer, finner en måte å takle det på her i starten. Flott at Asger likte seg, var litt spent på hvordan det ville gå med engelsken de første dagene. Like spennende for Astrid i morgen, ønsker henne lykke til!
  Klem!
  Lone

  ReplyDelete
 5. Det lyder vildt spændende med skolestart i det fremmede. Godt de tør og er klar :)

  ReplyDelete
 6. Dejligt, at drengene synes om deres skoleskift.
  Kh. Lis

  ReplyDelete