31 Jul 2012

Styr på hverdagen

-eller i hvert fald et forsøg.Med skolestart og jobstart (i hvert fald for min bedre halvdel) og en hverdag der trænger sig på, er der behov for plan og oversigt.
Jeg har tidligere fortalt om KikkiK og jeg var ikke sen til at snuse hele butikken igennem, da vi igen passere én af slagsen. Jeg er på jagt efter en familiekalender til at holde styr på aftaler, sportstider, gøremål og pligter.


Denne lækre sag kommer med hjem. Smuk i støvet turkis farve - et blad per uge og med magnet bagpå, så den kan hænge på køleskabet eller på en magnet tavle.


Jeg har allerede planer for en sådan, når vi en gang får vores eget hus med egne møbler.


Med stor glæde og entusiasme noterer jeg familiens aftaler. Det bliver vores kommandocentral.

Stjernerne kan bruges som fortjenstmedaljer når pligter er gennemført - det er vi ikke nået til endnu - der er nok at gøre med at vænne sig til alt det nye.

Nu må vi se om planen holder hvad den lover - at der kommer styr på hverdagen!
5 comments:

 1. God fornøjelse også med zumba. Er det mon lige så fedt og hårdt som her i DK?

  Kh. Lis

  ReplyDelete
 2. Vi har også gode erfaringer med familjekalenderen - det, der ikke står oppført på den, det skjer ikke! Det er godt å ha hjelp til å få oversikt over alle gjøremålene for den samlede familien, og få koordinert all nødvendig transport. Spent på å se hvilke planer du har for den når du kommer så langt!
  Klem fra
  Lone

  ReplyDelete
 3. Lis: Tak, jeg skal til min anden time i morgen torsdag. Dejlit at bevæge sig igen - og pasende hårdt er det.

  Lone: Vi havde også en hjemme i danmark og som jeg "eksisterede begivenheden ikke hvis den ikke stod i kalenderen. Det samme kommer til at ske med denne. GOd dag.

  ReplyDelete
 4. Vi prøver også at få familiekalenderen til at virke - men glemmer at føre ting over fra de mange elektroniske kalendere vi også har. Tricket er sikkert at finde et tidspunkt hver dag, hvor man opdaterer kalenderen.
  Men de her dage, hvor fodbolden ikke er begyndt for alvor, er lidt nemmere at holde styr på :-)

  Kærlig hilsen
  Jens

  ReplyDelete
 5. Det var da en superskøn kalender - uundværlig i ethvert hjem.
  Og dekorativ ovenikøbet.
  hilsen mona

  ReplyDelete