17 Jul 2012

Morgen hymne

Det er ved at gå op for os, hvor stor en omvæltning det er, at flytte til et andet land. ALT er nyt!!!Det er måske ikke så sært at vi sover længe. Både for at bearbejde nye indtryk; men også, selvom vi har vendt nat og dag rigtigt efter Australske forhold, at vi her skal stå op til dansk nattetid. 
Vi går tidligt i seng og sover længe. Vi laver langsomme morgener. Luften er kølig, men hvor der er sol, varmer den dejligt. Vi tager trøje på og flytter stolene efter solpletter. Jeg nyder en dejlig kop kaffe og studerer "nattens" danske blog-indlæg. Hvor alt andet er nyt har disse morgener udvilklet sig til en vis normalitet. Asger styrter ned til appelsintræet og plukker dagens lækkert. Citrontræet bugner af svulmende gule citroner og sender aromatiske dufte ud i dens nærhed. 


Astrid og jeg tuller rundt i nat-habit indtil vi ikke kan undslå os den verden omkring os, der kræver anden påklædning. Drengene tager et par omgange ved basketkurven eller en tur på boldbanen med bold og fodboldstøvler. Manden udforsker vaskemaskinen. Jo, der er ved at indfinde sig en vis normalitet i disse morgener. 

Udsigt fra terrasens solplet. Bag hegnet ligger den nu vintertildækkede pool med citrustræer ved kanten. 
Med ønsket om en fantastisk dag, hvorend du er. 

4 comments:

 1. Hvor ser det skønt ud, det ser ud til, I har fået et rigtig dejligt sted at bo.
  Også en fantastisk dag til jer Down Under

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Lydert. Dagen er ny ved at være til ende og det har været en rigtig fin en af slagsen.

   Delete
 2. Her tager vi også en trøje på og flytter efter solskinspletten, men så holder al sammenligning også op. Det ser så dejligt ud dernede. Glæder mig til at høre mere. Skal du være hjemmegående "hausfrau" ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Sigrid. Jeg søger også job og får forhåbentligt snart et. Der er brug for to indkomster, med de boligomkostninger der har herude, og jeg vil også gerne have mit eget professionelle netværk.

   Delete