1 Aug 2012

Strandstrik

En udflugt mens vi stadig havde ferie - allesammen:
Vi kører nord på og stopper ved Avalon. Det er en kølig vinterdag, men med en jakke over uldtrøjen er det dejligt at være ude.Bølgerne ruller ubønhørligt ind mod stranden, den ene mere imponerende end den anden. Som altid ligger mænd i sorte våddragter i vandet og venter på den perfekte bølge. Den bølge der kan give fart og højde nok til imponerende sving og balance. 


Jeg nyder udsigten med gråt guld mellem fingrene - en sand stjernestund. 
Udsigten til bølger, klipper og "rock pool" er bjergtagene. Poolen ligger på kanten af klipper. Den bliver konstant overskyllet af havets bølger, men giver en roligere og mere kontrolleret bademulighed. 


Poolen drager og frister nordiske vikinger. Jeg er ikke en af dem, men resten af familien smider tøjet og hopper i vandet. Efter en kort dukkert står de grinende og tænderklaprende og fryder sig over deres eget mod og vildskab. 


Kort efter drypper skyerne og bilen vender hjemad, med tre unger snorksovende på bagsædet. 

Gråt guld i selskab med min dejlige strikkepose

8 comments:

 1. Hej Jane
  super skønne billeder -
  dejligt at i nyder det down under ...
  din strik ser lækker ud :o)
  nyd nyd nyd
  knus♥

  ReplyDelete
 2. Skønne skønne billeder, det er så spændende at udforske nyt land:-) Jeg ville nok også have foretrukket din beskæftigelse. Jeg er også spændt på at se, hvad du har på pindene. Rigtig god dag til dig:-)

  ReplyDelete
 3. Sikke da et fantastisk sted at sidde med strikketøjet og din modige familie

  ReplyDelete
 4. Det ser rigtig hyggeligt ud, og sikke en udsigt at sidde og nyde mens du strikker.
  God dag.

  ReplyDelete
 5. Hvor ser der lækkert ud... Det kan næsten ikke blive bedre - bølgende vand, sand som baggrundsmusik for strik - og så selvfølgelig familiens hygge. Gad godt have prøvet "rock poolen" - smart idé.

  ReplyDelete
 6. hej Jane. Skønne fotos fra en vinterdag ved stranden. Og den strikkepose er da bare skøn.
  hilsen Mona

  ReplyDelete
 7. Marianne: Tak. Ja, mellem det nyes udfordringer nyder vi det. Alt det nye er nu også spændende, og vi begynder lige så stille at få en hverdag.

  Charlotte: Det var dejligt at sidde og se og høre bølgerne, og med hensyn til vinterbadet kunne jeg godt holde mig i skindet. Jeg skal nok vise hvad jeg strikker. Er p.t igang med andet ærme for anden gang.

  Lydert: Modige, ja det var de den kære familie - og fuldstændig overstadige bagefter.

  Sonnie: En skøn udsigt og fantastisk lyd af havet.

  Unikarina: Det var også lækkert - og det bliver sikkert endnu bedre med lidt mere sol og højere temperaturer. Du er hermed inviteret til en tur i "Rock Poolen" - kom bare forbi.

  Mona: Strikkeposen er jeg også meget glad for. Den er med overalt.

  ReplyDelete
 8. Åh den strik pose er bare så lækker :0)

  ReplyDelete