4 Aug 2012

Det tredje ærme

Den dejligste lørdag. Morgenfriske fodbold drenge, der hver især kommer hjem med en sejr i baglommen og Asger endda som "man of the match" i sin debutkamp for det lokale Gordon soccer club u8-hold.

Astrid og jeg holder "slow saturday". Hun med film på computeren, jeg med strikketøj i solen.
Jeg strikker som en gal. Nu VIL jeg bare være færdig med min grå cardigan. Trøjen var tilnærmelsesvis færdig da jeg opdagede at ærme 2 var 8 masker smallere end ærme 1.


På den igen. Ærme 2 bliver trævlet op til lige over manchetten og ærme nummer 3 er igang. Denne gang  sørger jeg for jævnligt at tjekke vidde og fremdrift med ærme 1.

Jeg forsøgte ellers at strikke begge ærmer på én gang, men det blev totalt kluddermor med tråde og løbsker wirer overalt. Jeg opgav og strikkede ærmerne hver for sig. Næste gang der er ærmer på programmet (og hvor der ikke er snoninger indblandet i ribben) forsøger jeg dobelt-ærme-strik igen. For 3 ærmer er alligevel én for mange.


Med ønsket om en fortsat fantastisk lørdag.

5 comments:

 1. Ej det er altså surt, vil gi' dig ret i 3 ærmer er et formeget

  ReplyDelete
 2. Åh ja, tre ærmer er et for meget. Jeg har også lige gjort det samme, og det er bare så øv øv.
  Lyder som en dejlig dag, med ren pige hygge.

  Kh. Lis

  ReplyDelete
 3. Hvor er det dejligt, når de kommer hjem med sejre. Det kan næsten også ses som en sejr ifht starten på jeres nye liv down under. :o)
  På'en igen med det ærme. Det kan aldrig vare inden det er færdigt.
  Er der forresten en masse godt garn at få i Australien ? Hvordan ligger det med strikektraditioner og den slags ?
  hilsen Mona

  ReplyDelete
 4. Den ser ellers lækker ud, din trøje, håber du får helt styr på ærmerne

  ReplyDelete
 5. En ny "ommer" altså, litt irriterende, men det nytter heller ikke bare å overse feilen, selv om om det av og til er fristende bare å la det være sånn. Måtte selv trevle opp en trøye, fordi de var feil i mønsteret? Godt det går fort for deg å strikke et nytt erme.

  ReplyDelete