23 Aug 2012

Waiting for the clouds to burst

Det har været en varm overskyet dag. Noget var under opsejling. Allerede i morges, kunne vi mærke en trykkende varme, og ikke overraskende har vinden i eftermiddag rusket voldsomt i træerne omkring os. Jeg har flere gang forskrækket kikket op på terrassetaget over mig ved lyden af halve træer, der væltede ned. Det er dog kun kviste, der løsnes fra modertræet, hvivler rundt i luften og rutscher ned over plastiktaget.


Nu mørkner det for alvor. Skyerne trækker sig sammen, fugle og hunde giver hals, og det rumler faretruende i det fjerne. Det kan ikke vare længe inden det går amok. Asger har nået en hyggestund i hængekøjen med Luke Skywalker, men er krøbet nu indenfor. Jeg gør snarest det samme.Just waiting for the rain to burst. The wind has dragged and pushed the trees. Leaves are left in the pool water. The skies are grey and the thunder rumbles in the background. Birds and dogs calls out desperately. Soon the rain will come.

Asger enjoyed a peaceful moment in the hammock together with Luke Skywalker and friends. He has now gone inside. I will do the same - the thunderstorm is here. 

8 comments:

 1. Åhhh hvor kan jeg godt huske det. Den der intense blæst der kommer liiiige inden det vælter ned med regn i lår-fede stråler. Har aldrig oplevet så intens regnvejr som jeg gjorde da jeg boede i Sydney, håber huset stadig står og ikke er regnet med.
  Sidder stadig med sommerfugle i maven når jeg er her inde og kigge, så sent som i går snakkede mellemste-barnet og jeg om NÅR vi skal til Australien... ikke hvis!!!! :o)

  På sådan en regnvejrsdag, kunne man jo lige suse ud og købe sig et par pakker Tim Tam's de bedste små kager til kaffe eller the. De skal spises på en helt speciel måde, hvis ikke I ved hvordan, så må i finde nogle at spørge, det kræver lidt øvelse men når man først har fået det lært så UHMMMMMMMMMMMM, glæder mig til at høre om I hopper med på "I LOVE Tim Tam" :o)

  ReplyDelete
  Replies
  1. HejJill. Tak for tippet. De der Tim Tams er vi endnu ikke blevet presenteret for, men nu vil jeg da holde øje med dem i det lokale "Wolly's". Fedt at I snakker om NÅR Australien. I har en stående invitation til overnatning, når I finder på at gøre alvor af det.

   Delete
 2. Uhh det lyder voldsomt Håber at huset er tæt og I er indendøre

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huset er tæt, og det blev ikke så voldsomt som det så ud til. Ingen væltede træer i vores have, men vi hørte om flere væltede træer i området.

   Delete
 3. Nøj det ser sort ud, godt huse er hule :0)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvor har du ret. Heldigvis er de hule, husene.

   Delete
 4. Uuuuh .... jeg hader blæst kombineret med mørke ...
  her i lille DK har det også været blæsende i dag ...men heldigvis
  med sol ind i mellem ...
  håber uvejret er trukket forbi jer
  knus♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vi slap nådigt. Forvarslerne er dog ikke til at tage fejl af. Børnene måtte ikke gå på legepladsen i skoletiden, fordi det blæste for meget. Vejrets voldsomhed tages meget alvorligt her.

   Delete