2 Oct 2012

Hobby stuff

Jeg har tidligere nævnt kasserne fyldt med "hobby stuff".Det var i hvert fald det udtryk flyttemændene brugte til at beskrive indholdet i kasserne. Jeg ved ikke
hvad de må have tænkt, for der var ret mange hobby ting. Vidste godt jeg havde meget, men at det skulle fylde 8 flyttekasser (og så er de fem kasser med stof og 4 kasser med garn IKKE talt med) kom alligevel som en overraskelse.

En skuffe fyldt med filt ting / A drawer dedicated felt

En anden skuffe med tegneting / Another drawer dedicated drawing pencils and paper

Jeg har altid ønsket mig at mine hobby ting var fint ordnede og organisered, og der kunne jo ikke være noget bedre tidspunkt til at indfri den drøm.
Gik i gang med fynd og klem. Som glas og porcelæn var alle hobbytingene pakket fint ind i lag af hvidt papir; hundredevis (overdrivelse fremmer forståelsen) af små pakkers indhold lå bredt ud på spisebordet og på et tidspunkt så det hele ganske uoverskueligt ud.

Øverst oppe har mapperne deres plads / Binders placed on the top shelf
Ca halvdelen af stoflageret - kunne trænge til lidt ekstra omsorg / half of my  fabrics - might need a bit more organization

Jeg var dog bevæbnet til tænderne og havde på forhånd været på rov i IKEA og tilnærmelsesvis tømt deres lager af KASSET kasser. Dem er jeg specielt glad for, for deres multifunktionelle størrelse, deres lette vægt og ikke mindst deres fornuftige pris. Endvidere kan jeg rigtig godt lide det rolige ensartede look som gentagelse af den samme ting giver.

Sådan ser der ud bag skabslågerne / the view when opening the cupboard doors

Jeg er stærkt inspireret af hende her, men når hende dog ikke til sokkeholderne udi organiseringstalentet. Det til trods er jeg nu godt tilfreds med mit foreløbige resultat. Jeg har overblik over "min halve Panduro butik", det er overskueligt for mig (og for ungerne) at finde hobby tingene frem og sidst men ikke mindst er det let at få tingene tilbage på plads igen efter brug.

Sådan! / Awesome!

I LIKE!!!


I earlier mentioned the boxes filled with "hobby stuff". At least that is what the moving guys called it, and basically they are right. I was just a bit astonished of how many boxes were actually labeled "hobby stuff". Quite a few!!

I have always wanted to get my hobby stuff nicely sorted and organised, and there couldn't be a better opportunity now that everything had to go through my hands. Like for the glass and china the moving guys had done a great job of packing everything together.
Drawers emptied in small nicely wrapped portions of paint, felt, brushes and fabrics. The dining table looked a bit overwhelmed with all the stuff unpacked and lying there for further processing.

To assist the process of organizing I practically emptied IKEAs stock of KASSET boxes in various sizes. I am particularly fond of these cardboard boxes. Because of the multi purpose size, their lightness and an attractive low price. In addition I like the look of repetition - having several equal boxes next to each other.

Strongly inspired by this lady, even though not quite as organized, I feel I now have a good oversight of my hobby stuff - I (and the kids) can easily find what we need - and even more importantly it is easy to put it back in its right place after use.
I LIKE!!!

8 comments:

 1. hej Jane
  hvad skulle vi dog gøre uden Ikea ?
  Det må være lidt lissom juleaften at pakke alle de kasser ud, og gense alle krea-skattene :o)
  hilsen Mona

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Mona. Det VAR ligesom juleaften, sådan at pakke alting ud. Vi ledte længe efter lakridserne. Der var store jubeludbrud da de dukkede frem af en af de sidste udpakkede kasser.

   Delete
 2. Dejligt, at kunne pakke ud og få ordnet, men hvor længe mon sådan et velordnet krea værelse holder ??? Kan dog sagtens følge din tanke om at så må er det "kun" at tage det man skal bruge og sætte på plads igen, men ...

  Kh. Lis

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kære Lis. Jeg er også spændt på, hvor længe det varer, men jeg må dog sige at dymo etiketter på boksene er en god hjælper til at få tingene i de rigtige kasser igen. Indtil nu går det rigtig fint (har så heller ikke lavet de store kreating endnu ;-)

   Delete
 3. Du er god! Hvor er det herligt igjen å kunne følge deg her på bloggen. Jeg var nesten litt bekymret over stillheten, men så så jeg at modemet var kommet på plass, og forsto litt bedre hvorfor det hadde vært så stille.

  Fantastisk med så mange hobbyting - og mest av alt, at du også er flittig bruker av det hele. Jeg tror, du har fått alle mormors gener i den retning. Hun var også sånn og hadde perfekt orden i alt hun hadde.

  Det må være herlig nå å kunne bo seg inn i tingene sine igjen! Og fremover venter sol og sommer! Vidunderlig må det være! Her suser høststormene om hushjørnene, og regnet klasker ned i stride strømmer! Da gjør det ekstra godt å se bade- og solbilder.
  Klem
  Lone

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Lone. Tak du. Ja måske har jeg arvet nogle af Mormors kreative gener. Jeg synes jo det er så dejligt at nørkle og skabe, så jeg slet ikke kan lade være. Har dog mange flere ideer end der bliver omsat. Det er nogen gange lidt frustrerende.
   Det er dejligt at få sine ting igen. Vi føler os meget mere hjemme og det har været ekstra godt for børnene at se deres kære kendte ting.
   Hyg indendøre, når det regner og rusker udenfor er nu heller ikke at foragte. Hyg jer.

   Delete
 4. Anne Dorte Spang-Thomsen25/10/2012, 06:39

  Hej Jane.
  Ihh, det bringer gode minder med den lille filtugle... skal snart ha' mine juleugler frem :-)
  kh
  Anne Dorte

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det var et par fantastisk hyggelige eftermiddage i selskab med filt og palietter. Kunne godt bruge et par stykker mere af de dage. Jeg har mere filt, så vi kan fortsætte produktionen, hvis du (sådan lige tilfældigt) skulle komme forbi en dag.
   Kram.

   Delete