7 Oct 2012

A teenage Mum

Nu kan jeg kalde mig selv for teenage mor. Anders, den ældste søn, fyldte 13 i dag!!
Utroligt som tiden flyver!!

Anders har været en fantastisk dreng. Han er venlig, interesserer sig for sin omverden, sporty, en populær ven og så sidder der et godt hoved på ham. Han bliver helt sikkert også en fantastisk teenager.
Dagen blev fejret med morgenmad på terrassen - koldskål på menuen. Derefter en tur i den danske kirke og så ellers en eftermiddag med udforskning af gaver. Som 13 årig (i hvert fald for denne af slagsen) handler det om spil, spil og atter spil (og fodbold selvfølgelig). Han spiller online med sine venner i Danmark og i Australien og med headsettet kan han høre både spil og spilmakker uden at vi andre bliver forstyrrede. En overraskende positiv sidegevinst for os alle.

Jeg har haft symaskinen fremme idag - uh hvor er det skønt at sidde ved dens snurren. Jeg er ved at lave "låger" til en reol vi har i gangen. Process og billeder kommer snarest.
Ellers har vi nydt denne sidste dag i børnenes ferie. Årets sidste term starter i morgen. Sommer uniformerne ligger klar til at blive båret af glade børn i morgen tidlig.

En hyggelig søndag til alle.


Now I can call myself a teenage Mum. Anders, my oldest son turned 13 today!
Amazing how time flies.
Anders is a wonderful kid - or young man. He is kind, interested in his surroundings, popular among friends and is a clever fellow. He will be a wonderful teenager too.

Congratulations!!

The day is celebrated by the playing with his gifts - in that age it is all about games and with his new headset on he can communicate with his Danish and Australian friends, without disturbing the rest of the family. I hadn't realized by buying the headset for him, I also gave myself a gift!

I have unpacked my sewing machine. How wonderful it is to listen to its active humming. I am creating "doors" for a bookcase we have in the hallway. Process and Pictures to follow. 
We have enjoyed the last day of school holidays. Last term of 2012 starts tomorrow. Summer uniforms are ready to be worn by excited kids in the morning.

5 comments:

 1. Tillykke med ham :o)
  - og tillykke til dig med teenage-mor-værdigheden .. ud fra din beskrivelse lyder det som en god tjans :o)
  hilsen Mona

  ReplyDelete
 2. Kære Jane

  Stort tillykke med Anders. Det er fuldstændig uforståeligt, at de bliver så store, de unger. :-) Utroligt, som bare 3 måneder og teenager-værdigheden har forandret Anders.

  Knus herfra.
  Anette

  ReplyDelete
 3. Tillykke til både Anders med dagen og dig som teenager-mor! - det er begyndelsen til en ny periode i livet. En flot tid midt mellem barn og voksen, fantastisk å følge deres utvikling. Jeg håper dere alle har hatt en flott dag (den er vel over hos dere nå...)
  Stor klem
  Lone

  ReplyDelete
 4. Tillykke med den flotte fyr - det lyder i hvert fald som er god start.
  Jeg har 5 mdr til min første bliver 13 - uha, det går hurtigt med de unger!

  ReplyDelete
 5. Tak for jeres varmende kommentarer. Det er fantastisk dejligt, når I har lyst til at skrive kommentarer. Det sætter jeg utrolig stor pris på.
  Mona: Det er så absolut en god tjans.
  Anette: Tak du. Anders er ikke længere en dreng; men nærmere en fin ung mand. Han tager teenageværdigheden med humor og godt humør. Han er egentlig ganske tilfreds.
  Lone: Ja, en ny periode - har dog ikke mærket så meget forandring endnu. Vi havde en hyggelig dag - uden de store balfalader; men med tid til masser af spil. En dag lige efter fødselarens hoved.
  Anne: Tak for din fine hilsen - og tillykke til dig om 5 mdr.

  ReplyDelete