1 Oct 2012

Sunday at a glance

Den sidste dag og søndag i September.

Solen smilede til os fra tidlig morgen, og selvom det stadig kun er forår her, var det som en dansk sommerdag - en god én af slagsen.

Ungerne havde knapt spist den sidste bid morgenmad, før de råbte på badetøj og hoppede i poolen. Vandet er stadig koldt, men det er dog tydeligt at vandtemperaturen er for opadgående og lover godt for de kommende varmere måneder.

Anders er i øjeblikket begravet i sin 8ende eller 9ende gennemlæsning af Harry Potter serien, så han nøjedes med det vand der svøb sig om fødderne, og hvad søskende sprøjtede ham til med.Min favoritposition denne søndag er ikke overraskende i en stol på terassen, med udsigt til ungernes leg og med strikkepinde i hænderne. Jeg fandt også ud af at mestre kunsten at læse og strikke samtidig - endda når der strikkes vrang masker.En fantastisk søndag, som skaber forventninger om en mindst ligeså fantastisk Oktober.


The last day and Sunday in September. The sun was smiling at us from early morning, and even though it is here only spring, this Sunday presented temperatures as was it a beautiful Danish summer day. 
The kids had only just finished breakfast before they jumped in the pool. The water is still cold, but water temperatures are rising awaiting the hot summer. 
Anders was fully concentrated on his 8th or 9th Harry Potter series read-through and only tipped his toes in the water.
My favorite place this Sunday, was at the terrace in the company of summer knitting, coffee and water and a Karin Slaughter book - Blindsighted. I found out that simultaneous reading and knitting works - also when knitting purl stitches, and even though I have already listened to many of Karin Slaughters books, I have decided to read them all again, in chronological order and in English. 
This was just an amazingly wonderful Sunday, and we have high expectations for the month of October.

4 comments:

 1. Perfekt !
  og hvor var det skønt for jer I fik det hus med pool !
  hvad strikker du ?
  hilsen Mona

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Mona
   Jeg er i gang med en lille sommertop - fra Kreativ Strik, sommerudgaven. Toppen får sit eget indlæg snarest.

   Delete
 2. Det lyder som en perfekt søndag. Jeg kan bedre lide at høre lydbøger, når jeg strikker. Dejligt at varmen er på vej til jer

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Merete
   Jeg lytter også helst til lydbøger og gør det for det meste; men jeg trængte til lidt afveksling og den bog jeg gerne ville høre, kunne jeg ikke finde i lydformat - så det blev bogen denne gang.
   Håber du også havde en dejlig søndag.

   Delete