6 Nov 2012

Once in a while when I get the chance

En gang i mellem når chancen er der, sætter jeg mig til symaskinen. Computeren er på Spotify og jeg lytter til min yndlingsmusik, mens jeg nyder at lave kosmetikpunge ala Unikarina.Jeg må indrømme at mit nye job optager langt det meste af min tid - og min energi, og der er ikke meget overskud til kreative projekter (og blog indlæg). Men så snart tiden og energien tillader jeg det er jeg i gang med symaskinen eller at finde i sofahjørnet, eller på terrassen med strikkepindene i hænderne. Det er faktisk blevet til et par færdige projekter, som nu bare venter på at bazaarbestyreren får vist dem frem, så de kan blive beskuet og beundret - forhåbentlig er der i løbet af de næste dage lidt nyt at kigge på her på kanalen. Stay tuned.

Once in a while, when I get the chance, I can be found in the sewing machines' company. The computer is set to Spotify playing my favorite music and I am enjoying an hour of sewing purses.
Admitted, the job is taking up most of my time, and does not leave much space for creative projects. However whenever time and energy allows I am engaged with sewing or knitting.

Actually, I have finished a couple of projects lately. Now they are just waiting to be published and admired. I will try to create the posts one of the next days. Stay tuned!

3 comments:

 1. I am staying tuned :)
  Dejligt med bare en lille smule tid til Krea
  Knus og go dag

  ReplyDelete
 2. Dejligt, at energien ikke bliver brugt på arbejde hele tiden, men at du også finder tiden og roen til at kreerer noget nyt. Hvis nu de kære Australier ikke har set dine kosmetikpunge har du jo fundet den perfekte gave i december måned.

  Kh. Lis

  ReplyDelete
 3. Dejligt du får plads til lidt kreativt, trods opstart på nyt job. Den slags plejer at tappe godt af energien ;o)
  Spændende at følge dine fine punge.
  hilsen Mona

  ReplyDelete