8 Nov 2012

A red purse or two

Som lovet - et par af mine seneste kreationer. 
Sidste weekend havde jeg en aftale med symaskinen. Vi var inviteret til Libanesisk lam hos et par venner, så der skulle jo en lille værtindegave med. Jeg lavede en kosmetikpung i rødt stof med en rest voksdug indeni som foer. Et par små bånd i siden giver et lille pift. Når jeg nu var i gang, lavede jeg pung nummer to - i den lille version. 


Da jeg første gang (for lang tid siden) lavede min første pung efter Unikarinas vejledning, ville jeg være økonomisk og printede vejledningen ud med to sider på papiret. Det betyder jo så at mønstret bliver tilsvarende mindre. Først da jeg sammenlignede min pung med billederne af originalen, gik det op for mig at min version var en sød lille én. Mønstret er nu med i mit repertoire og jeg har lavet ligeså mange små som store punge. Hvis du kigger på mit banner billede kan du se min lille version - centralt placeret i midten.


Jeg skriver dette indlæg på terrassen. Det er aften, der er vindstille og vi kan høre lyden af frøerne og et dyr der pusler rundt nede i "bushen". Det er da dejligt - og så er det snart fredag!

I promised to show you some of my latest creative achievements. Last weekend I had an appointment with my sewing machine. We were invited to a friends house for Lebanese lamb and of course we should bring a small gift.

I made this purse of a red fabric originally from IKEA. The purse is lined with oilcloth. Sitting at the sewing machine, I made purse number two, however in the small size. It fits in my handbag and is just adequate in size for female necessities. I am very satisfied with my production. 

2 comments:

  1. Hvor er de søde. God og pyntelig ide med de små bånd :)

    ReplyDelete
  2. Husker stadig at du lavede den lille pung... Dejligt at se, at du laver kreative ting - og en god værtindegave

    ReplyDelete