15 Mar 2013

I am alive

Barely alive. During the last weeks I've been so so tired. Tired to the bones and barely holding myself together.
The number of morning snoozes have increased from two in the beginning of the week to today's five. 45 minutes behind schedule but my eyes just wouldn't open and they continue to keep wanting to close.

Naturally nothing much to report from the crafty area. My latest lunch break knitting is progressing. Dark blue wool and Silk Mohair in alternate stripes. It's mushy and comfy and a delight to knit.

Thank God it's Friday. I'm longing for long sleeps, time with the kids and a bit of knitting in my cosy corner. Just one work day and I've survived.

Wish you all a wonderful Friday. The best day in the week.

Så gik der da lige en uge. Måske det alligevel er alderen der trykker, men på det seneste har jeg bare været så træt.Træt helt ind i knoglerne. Træt som i " sove i hundrede år" træt. Det er kun med en vis portion viljestyrke og en stor portion hjælp fra ungerne at vi er kommet nogenlunde igennem ugen. Manden i huset ser vi kun, mellem 22 og 05 hvor han ikke arbejder. Der er tryk på, og efter tre uger (og næste uge med) med 6 dage på denne måde glæder vi os alle til at holde Påskeferie. Den er heldigvis lige om hjørnet - altså stadig et par uger til, men vi kan næsten ikke vente.

Selvsagt har strikketøjet ligget stille hen. Det har kun fået motion på togture og i frokostpauser. Mørkeblå uld og silk mohair i skøn forening. Det bliver godt. Blødt, let og godt.
Ugen er overlevet. Det ier Fredag. En arbejdsdag og så står den bare på monstersovning, hygge med ungerne og strik i favoritsofahjørnet.

Med ønsket om en nydelsesfuld fredag.6 comments:

 1. Mange tak og i lige måde, jeg vil nu gå i seng :0) det er først fredag imorgen :0) glæder mig også til en super weekend med afslapningen og strik

  ReplyDelete
 2. Og nå er forhåpentligvis din arbeidsdag slutt, og du kan synke inn i helgens deilige dovenhet. Ønsker dere alle en flott helg!

  ReplyDelete
 3. Vi er flere der glæder os til påskeferien :)
  Her kom der besked om studiedag hjemme da læreren var syg så weekenden er skudt igang og mulige hækleopskrfiter bliver studeret ;)
  God weekend til dig

  ReplyDelete
 4. Det kræver vel også sin "mand" at være alene med børn og hus og job.
  Kan godt forstå du er brugt.
  Håber I får en dejlig afslappende påske.
  Skal blive godt med nogle fridag, jeg skal godt nok på job lørdag ;)

  Yt

  ReplyDelete
 5. Det lyder som om den påskeferie er godt og vel fortjent :o)

  ReplyDelete
 6. Godt I har en påskeferie at se frem til :)
  Et forsinket tillykke med fødselsdagen.
  Jeg kan se, du har haft nogle overvejelser om alder, mon ikke de fleste af os har det på et tidspunkt eller måske flere gange i løbet af livet :)
  Jeg er 11 år ældre end dig jeg kan stadig have de samme tanker - jeg tror, at ordsproget "du er ikke ældre end du føler dig" er meget rigtig.
  for en tid siden var der en, der sagde "ja, vi skulle være 25 år" - og jeg svarede, ja, hvis vi havde den erfaring, vi har i dag - inderst inde er jeg vist ofte som en 25-årig, men mine erfaringer gør, at jeg handler anderledes end en 25-årig :)
  Håber du nyder weekenden - her har vi igen sne og kulde :(

  ReplyDelete