9 Nov 2013

Saturday Night knitting

Ready for Saturday night. Movie on the telly, pop corn in the bowl, cold white, and the second sleeve on a male jumper is in the making. 


I am still pondering about how to make the shoulders. Shall I choose raglan style or not? Body and sleeve number one are finished until arm pit. Hope I'll reach a decision when the second sleeve reaches the same state. 
Well back to the knitting. What are you up to? 

Lørdag aften. Vi er klar. Film i flimmerkassen, varme popcorn i skålen, kold hvidvin i glasset og ærme nummer to på en herresweater to be på pindene. Ikke dårligt siger jeg bare. 


Kroppen og ærme nummer et er færdige op til ærmegabet. Jeg spekulerer på hvordan skuldrene skal laves. Skal det være raglan ærmer eller tilsatte ?(hvad hedder det forøvrigt på engelsk?).

Nå, der 40 cm strikkeres til at tage beslutningen. Jeg må hellere komme igang. Hvad har du gang i? 

4 comments:

 1. Hej
  Det lyder rigtigt hyggeligt med sådan en hjemmeaften, i går så vi også tv, DMA (Danish Music Award) incl strikketøj etc.
  Michael Bundesen (shubidua) var på scenen for at modtage en pris. Det er første gang han er på scenen efter blodproppen i hjernen. Det var lige lidt svært at se ham sådan, men hele salen rejste sig for ham, meget rørende.
  Jeg er ved at strikke en silke-Alpaca trøje i str 0-3 mdr til kollegas barnebarn, det er ret nusser med de små str. Jeg ar lidt garn tilbage så jeg strikker også lige en lille djævlehue
  Go weekend
  Kh Helle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Helle. Tak for din fortælling om Michael Bundesen. Den rører også mig.
   SIlke alpaca til en lilly ny verdensborger. Det lyder som det dejligste inslag på strikkefronten. Der er noget livsbekræftende i at strikke i de små størrelser. Både at det er hurtige projekter, men mere at det er til et lille nyt mennesker. Nu er du sikkert for længst blevet færdig.

   Delete
 2. "Hvad har du gang i?" jo vi skal lige have læst op på, hvad der står på Bazaaren, så vi er forberedt til i aften.
  Vi skal være sammen med dine svigerforældre, til vores "hver 14. dags torsdagsfællesskab" i Nicolaihuset, for første gang, siden de er kommet tilbage til Dk.
  Ved godt, at det er lææænge siden de kom hjem, men vi har haft forfald 2 gange, men nu i aften håber vi, at de er der, så skal vi finde et "stille" hjørne, hvor vi kan se dem i øjnene og lade dem fortælle, de er så gode til det og vil gerne og vi øver os på at være gode lyttere.
  Anne-Grethe og Jens Aage, et sted i nærheden af Aabenraa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så hyggeligt at få en hilsen. Svigerforældrene har sikkert meget at fortælle. Jeg tror, de havde en en dejlig tid hernede og oplevede både vores hverdag som familie, hvaler, surf og strandliv, nye dufte og lyde, og en oplevelse i operaen, som sikkert står klart i hukommelsen. I bliver helt sikkert gode lyttere, for der er sikkert et par historier eller tre, der gerne vll fortælles.

   Delete