28 Nov 2013

To miss the boat.

I totally missed the boat - again!!!

The Fanish Christmas Frye is on in Sydney this Saturday, and again I've been over run by the train called work. My head was filled with ideas. The plans looked promising - half a year ago. Now two days before the major event the dreams of launching Balle's Bazaar goodies for sale is finally buried. 

At least for this year. 

I will make it for next year's Christmas Fair. I promise all of you and I promise myself. 

I still dream of expanding Balle's Bazaar to offer on-line shopping. 2014 will be the year it happens. Just a tiny little shop and my dreams would come through. 


It's still a bit early for New Year's resolutions but mine is ready and you have just vitnessed it being said out loud. 

What about you? How good are you to follow your dreams and turn them into reality? How do you juggle daily life obligation, work and creative crafting? I would love to hear your tips and tricks to make it all happen. 

Jeg missede båden - også i år. 

Vi afholder det årlige danske julemarked ved den danske kirke i Sydney på lørdag, og endnu engang er jeg blevet kørt over af det tog der hedder arbejde. 
For et halvt år siden flød ideerne i en Lind strøm og planerne så lovende ud, men nu her to dage før den strore begivenhed løber af stablen må jeg se min drøm om at lancere Balles Bazaar's egen salgsbod, godt og grundigt begravet. 

I hvert fald for Julemarkedet i år


Sidste år donerede jeg et par punge men  næste år er Balles Bazaar med full blown. Egne varer og nok af dem til at fylde en stand. Løftet er nu sendt ud i "æteren" til jer mine kære "lyttere". Et løfte til jer og et løfte til mig selv.

Hver dag tænker jeg på hvordan jeg kan få det kreative til at fylde mere i min hverdag, gøre mere ved bloggen og åbne for muligheden salg af nogle enkelte ting. Det ville da være så skønt. 

2014 må blive året, det sker. Det bliver det nødt til. Ellers udvikler den søde drøm sig til bitter frustration. 


Hvordan har dine drømme det? Hvordan får du omdannet drøm til virkelighed? Nogle tricks du kan lære fra dig? 

PS. Det forekommer tidligere indlæg har omhandlet det samme. Måske det bedste tip er så simpelt som "jamen, så se da at komme i gang! Hvad venter du på?" Med den salut vil jeg dulle i seng og lige sove på det. 

4 comments:

 1. hej Jane. Det er godt at have en drøm, sætte sig et mål og følge det. :o)
  Og det er da bare for trist, hvis arbejdet sådan tager over og styrer det hele.
  Jeg håber der står Balles Bazar på en af juleboderne næste år :o)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er min plan at der skal stå Balles Bazaar på en bod næste år, og planen er stadig realistisk.

   Delete
 2. Drømme - jeg tror, det er godt at have drømme og det vil også være fantastisk at få dem ført ud i livet - men til tider tager alt muligt andet over i virklighedens verden.
  I bund og grund er det vel et spørgsmål om vores prioriteringer - kan og vil vi tilsidesætte andet for at føre vores drøm ud i virkligheden eller vil vi bevare drømmen som en drøm!
  Jeg har ingen tricks - jeg kunne også ønske mig nogle tricks, men jeg tænker ikke de virker, førend jeg selv sætter drømmen som første prioritet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du har da så ret, Randi. Det handler om at prioritere og så tage noget andet væk, hvis der skal være rum til at føre drømme ud i virkeligheden. Det handler om at fokusere på det der er vigtigt og skære det unødvendige fra, og så handler det sikkert også om at erkende at man ikke kan alt. Kommer der noget ind skal ser noget andet ud. Jeg tror stadig jeg kan det hele og kan stadig ikke acceptere at sådan forholder det dig. Måske det er læren i hele denne klagesag. At prioritere, skære noget væk hvis nyt tages ind og sænke forventningerne så de matcher det menneskeligt mulige. Tak for dit indspil, Randi.

   Delete