16 Mar 2011

Fastnacht nål

Fastnacht løber over 3 dage. Kinder Fastnacht afløses her til aften af de voksne som igen går ruten i midtbyen med fløjtespil og trommeslag. Jeg springer over i dag. Der er ikke brug for flere indtryk. Jeg er mættet og træt.

Vil dog lige vise jer en "Fastnacht nål". Ved at købe sådan en støtter man arrangementet og de mange orkestre (cliques) som bruger tid på at øve musikken og en anselig som penge til anskaffelse af kostumer og masker.


Alle har nålene siddende på jakken, så der ikke er nogen tvivl om synligheden af deres støtte. Ve den der går "nålenøgen" rundt - for så lever man i overhængende fare for blive badet i en sækfuld confett,i der regner ned over én.

Selvom det egentlig ville være en sjov oplevelse, tør jeg ikke løbe risikoen. Ville du?

2 comments:

  1. Lyder som en skøn oplevelse med musik og trut i gaderne - og festlige ser de ud! Måske knap så festligt, hvis man prøver at sove og være frisk til arbejde?? :-) Håber du har fået lidt af festen med.

    Kh. Mette

    ReplyDelete
  2. Tak, jeg har fået lidt af festen med. Det er en både festlig og speciel oplevelse. Jeg bor ikke i selve optogs området, så søvn får jeg heldigvis.

    ReplyDelete