28 Jul 2011

Hjemme igen

Efter en dejlig ferie i Frankrig (som I kommer til at høre meget mere til) er vi hjemme igen. Det har vi nu været nogle dage, så talskerne er pakket ud, indholdet vasket og lagt på plads. Vi er faldet ind i hjemmets rytme og ungerne glæder sig over gensynet med kære kammerater og veninder. 
Haven er forandret. Solhattene strækker sig mod himlen og stråler i al deres pragt. Tomater hænger i tunge klaser og venter på mere varme og sol. 


Græsplænen undergår forvandlingen fra "knæ-høj-karse" til veltrimmet golfbane, hvoraf vi nu er på stadiet af slået mark efter at blå røg stod omkring maskinen ved den første slåning.


Dagen i dag byder på yderligere smukkesering af haven. Ukrudtet har igen bredt sig og roserne skal trimmes for afblomstrede hoveder.  

I dag står den også på Harry Potter afslutning i 3D. Ældstesønnen, fætteren og jeg har bestilt billetter til eftermiddagens forestilling i den lokale biograf. Jeg glæder mig og håber at kunne nå at skimme bogen for handlingen af afslutningens første del. 

På min liste står også projekter der kræver en symaskine; men set med realistiske briller bliver det nærmere morgendagens aktiviteter.

No comments:

Post a Comment