7 Apr 2013

Change of colours

.... But still Blackhill Highlands Wool.

Dark blue yarn changed to beautiful dark brown. a jumper for my husband. simple, plain and just lovely to wear indoor during winter time. The timing may be just right I hope.

I had to pause "Plisse". i ran out of silk Mohair, 10 cm into the first sleeve. Extra mohair will be hand delivered from Denmark at the end of April. In the meantime I've turned brown.

Hey, and it's Friday. Dinner is almost ready. Salat and a delicious beef, and maybe a little glass of red wine. Enjoy the best day of the week.

Farveskift ja, men stadig Blackhill Højlandsuld.
Den mørkeblå nattehimmel er skiftet ud med den smukke mørkebrune muldvarp. En trøje til manden i huset. Helt enkel og lige tilpas i tykkelsen til en australsk vinterdag, og så er der faktisk en chance for at jeg når at blive færdig i tide.

Første ærme på "Plisse" nåede at blive 10 cm, da jeg løb tør for mohair garn. Nu er trøjen sat på pause indtil et ekstra nøgle garn bliver håndleveret fra Danmark i slutningen ad april.

Indtil da hygger jeg mig ned muldvarpen. Og så er det jo fredag. Den dejligste dag i ugen. Bøfferne dufter og salaten lokker. Det er ikke så ringe endda. Hav en rigtig gid fredag.2 comments:

 1. Det er godt du har leveringskanalerne fra garnudsalg åbne :)
  For dét må da være noget sf det svære at undvære :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, men der bliver grint af mig hernede I fårets hjemland, når de spørger om jeg ikke kan få garn hernede. Det kan jeg selvfølgelig, men ikke same kvalitet til samme gode pris.

   Delete