7 Nov 2010

Indtryk fra en lokal kulturnat

En dejlig kultur nat, eller rettere dag, var det. Lige her i min by.

Gospelkoncerten i kirken var en dejlig oplevelse. Om man tror eller ej er det umuligt ikke at blive revet med at musikkens rytme, harmonierne, og de glade stemmer. Der spredte sig en glædes stemning i kirkerummet og rytmiske klapsalver fulgte os ud i novembereftermiddagen.

En mangfoldighed af verdens traditioner og farver var der i Flygtningekontaktens workshop. Fra Vietnam var der farverige læder kunstværker. Punge smukt udformet som fisk, bøfler, væddere og smukke blomster charms til mobilen. Lavet til fordel for shelter projekt til beskyttelse af udsatte børn i Vietnam. Tjek den Dansk Vietnamesisk forenings hjemmeside for mere information
.Babuskadukker i alle afskygninger. Store og små, med glimmer og alle i klare farver. De mindste til pynt i ørerne. Se flere dukker her. Slutteligt stormede børnene rundt i lyslabyrinten. En årligt tilbagevendende enkel attraktion med lyskæder spændt ud i sindig rund labyrint. Forpustede, svedige, beskidte (de gled rundt i det våde mudrede græs) og helt igennem glade børn efter 30 stafetture ind og ud af labyrinten.

En dejlig dag.

No comments:

Post a Comment