18 Dec 2010

Juleferie

Ungerne er gået på juleferie idag. Ja, de har faktisk været i skole - og har været med.
Indskolingen 0.-3. klasse er i kirke, og sikke en stemning der var, da vi - i gåsegang - gik fra skolen til kirken i morges. Glade, lidt kåde og forventningsfulde børn (for ikke at tale om de meget kåde mødre) vandrer sammen i sneen. Alle godt udstyret med skitøj og vinterstøvler forcerer vi snemængderne, der i gennem natten (og stadig) er drysset fra himlen. Vattet stilhed, blandet med børne snak og kirkeklokker.
I gåsegang mod jule kirke
Tilbage på skolen samles hele flokken 0.-10. klasse i gymnastiksalen, hvor Inspektøren uddeler gaver til de klasser der gennem det sidste halve år har været bedst til at rydde op, og skolens band sørger for at holde takten til de julesang som børnene kan udenad.

Kandis og Pyrus' julesang blev i den grad fyret af og under "til julebal i nisseland" løftede taget sig og moderen (måske ligefrem mødre) må kæmpe med en klump i halsen og vandfyldte øjne.
Tænk en hel skole møder op lørdag formiddag, fordi de bare synes stemningen er for god og at de gerne vil sige "god jul" til kammerater og lærere. En skole hvor alle ved hvem Emma fra 7. klasse er, når hun henter klassens flidspræmie. En skole med lærere og elever, der smiler, pjatter og griner - og har det skønt med hinanden. Sådan er Kajerødsskolen, hvor mine børn er så heldige at gå.

Nu er alle myldret hver til sit. Til juleforberedelser, sne-rydning og i mit tilfælde en give-away.
Vinderen trækkes senere i dag.
En smuk lørdag til alle.

2 comments:

  1. Det lyder til at have været en fantastisk dag ;0)

    ReplyDelete
  2. Tak Julie, Det var en skøn dag.

    ReplyDelete